Miting kao takav je sjajna ideja, ali prvo treba da pohapse one izdajnike koji su upropastili prosli, i prosli je bio dobar, ali to niko u svetu nije mogao da vidi jer su svi gledali u one "huligane" (ja mislim da su to siptarski placenici). i to nije krivica ni jednetelevizije, jednostavno, svim medijima je u cilju da prikazu najspektakularniju vest, a na zalost, veci je "spektakl" za medije i njihovu publiku kada gori nekoliko zgrada uz divljanje nekih indijanaca nego mirni protest na kojem ima vise stotina hiljada ljudi i gde se ne desava nista dramaticno.
mi organizujemo mitinge u krusevcu skoro svaki dan Najveci je bio u cetvrtak, skupilo se nekoliko hiljada ljudi, isli smo u lazaricu da se pomolimo za srbe na svetinji, a malo kasnije je gorela i neka crveno - crna zastava
Kad me Koštunjava i grobar pozivaju na miting...Patriote su bile u akciji i onako patriotski lomili po gradu izloge a boga mi i lobanje onih koji su se usudili da spreče kradje i divljaštva onih koji su kokošarili pod izgovorom izliva Srpstva u mozak! Mitinzi su sranje.Mi ne možemo da se složimo ni na poslu gde nas ima recimo desetak jer se ljudi odvajaju u klanove a hoćemo na "narodni miting.Koliko pandura još treba žrtvovati? A onim ostrašćenim likovima kod ambasada koji su vikali:"Idemo na Kosovo!Idemo na Kosovo!" bih dao nekoliko autobusa i poslao tamo.Seronje,sve same seronje koje su nakon sranja otišle kući na maminu kutlaču. Novi miting?Bože me sačuvaj,nikad više
Miting kao takav je sjajna ideja, ali prvo treba da pohapse one izdajnike koji su upropastili prosli, i prosli je bio dobar, ali to niko u svetu nije mogao da vidi jer su svi gledali u one "huligane"
ajde ne prichaj gluposti ... ... nikog zivog u svetu nije interesovao "mirni protest" - tak kad je pochela da gori americhka ambasada izbili smo u prvi plan i pochele su analize "zashto ovo ?" , "otkud ovo " ....
prosechan amer nije ni znao da je miting uperen protiv politike njihove vlade dok ambasada nije planula ...
Miting kao takav je sjajna ideja, ali prvo treba da pohapse one izdajnike koji su upropastili prosli, i prosli je bio dobar, ali to niko u svetu nije mogao da vidi jer su svi gledali u one "huligane"
ajde ne prichaj gluposti ... ... nikog zivog u svetu nije interesovao "mirni protest" - tak kad je pochela da gori americhka ambasada izbili smo u prvi plan i pochele su analize "zashto ovo ?" , "otkud ovo " ....
prosechan amer nije ni znao da je miting uperen protiv politike njihove vlade dok ambasada nije planula ...
hajde da izazovemo nekog da baci atomsku bombu na nas... sta mislis da li bi bili front page i predmet svih analiza jedno godinu dana??? kakve ideje ovde moze covek procitati...
Nije loš bf_109 Zafrkava se i nasmeje narod ovde na forumu Ali ono što me zaledi dosta puta je to što shvatim da ipak misli ozbiljno i kad se 'šali' ...