Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NOKIA 3100  (Pročitano 2176 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ozbiljno??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Energy, opet pricas o stvarima o kojima nemas pojma.
Ne postoji ni jedan telefon koji uz fabricki sotf moze da iskoristi sve svoje mogucnosti.. ne samo telefon..  ni jedan kompjuter ni jedan palmtop.
Za svaki telefon postoji dodatni software koji je tu da bi onima koji zahtevaju vise mogao to vise da pruzi, veruj mi tebi ne bi trebalo jer ni sa onime sto on fabricki ima ne bi znala sta da radis a pola stvari ne bi ni iskoristila.
Naravno ti ces ovo protumaciti kao uvredu na svoj racun i kao spocitavanje da si glupa ili sta vec... ne... to nije to, ne mislim ja da si ti glupa... i ako mislim to nije zbog ove teme, jednostavno mislim da tebi ne treba jer ne znas dovoljno, ni o racunarima ni o telefonima da bi morala imati high end stvar uz sebe
Ne zna ni zeljko, ali kad ti budes bila druga na evroviziji i najslusanija ovde [sto je cinjenica, ma koliko ja ne voleo njegovu muziku], imaj i ti , i sumnjam da ce ti iko bilo sta reci. Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ivane,majstor si za komentare i ispaljivanje  Smile
Evo vam slicice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
I Karleusa ima 6600,
samo ne znam sta ce njoj, najvecoj plavusi...

Verovatno zna da se javi i posalje SMS...

Ostalo je isuvise komplikovano...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ima jaku vibraciju...Sta drugo reci? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E stvarno, to ni ja ne kapiram, sta ce nekoj budali poput nje jedan ovakav telefon? Znam da je fancy i tako dalje, ali moze da kupi neki samsung sa cirkonima i ogledalima i da se pokazuje sa njim, ne znam sta ce joj ovo kada sam siguran da vise od sms poruke ne zna da posalje, ako i to uopste zna. Ne znam da li je uopste provalila memorijsku karticu i zivo me zanima sta misli cemu to sluzi? Verovatno misli da to sluzi umesto blokceta za zapisivanje vaznih poruka, olovkom naravno. To vam je kao varijanta kada isto tako neke plavuse-guske dobiju od svog decka sponzora da voze recimo bmw z3 ili tako nesto, a one ne da ne znaju da voze tako nesto nego ne znaju ni da se parkiraju, ali vazno je da ih neko vidi u tome.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Pa ako imas dobar telefon onda si fansy uopste mi se to ne svidja.Ovaj 6600...za te pare mozes kupiti super telefon,mogli su ga malo usvrsiti! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.