Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pastor: Izbeglice sa Kosova ne naseljavati u Vojvodini  (Pročitano 18669 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Pa dobro,u tom slucaju ne mozete kriviti albanski narod za situaciju na Kosovu.Za to nije kriv narod,krivi su neki.Jao Dulisha molim te,postoji izreka koja savrseno opisuje u kom kontekstu ja krivim narod-"Narod koji ne osudi zlocine stvara jos jednu generaciju zlocinaca".A Srbija to uopste ne osudjuje.Po meni je to mozda i veci zlocin od konkretnog zlocina,jer ima vece i dugorocne posledice.Svi vi koji ne zelite istini da pogledate u oci(kao sto to narod nije radio citavu deceniju u ovoj zemlji)indirektno uticete na to da se sve jednog dana ponovi.Demagogija?Pre bih rekla zdrav razum.Tek kad priznas sopstvene greske,imas prava da sudis o nekom drugom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ја да признам сопствене грешке? О чему ти причаш? И како то Србија не осуђује злочине? Имаш и тему овде на форуму, имаш и веб-сајт Тужилаштва за специјалне злочине, али не... ти ћеш вероватно да ми одговориш "ево Младић није ухапшен" или "није донета декларација о Сребреници"... или неку другу флоскулу у режији Наташе Кандић и сличних... Али цео твој претходни пост је пун флоскула, тако да...  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
Feanor11985,kada god se islo po Slobinoj naredbi u neki rat,prvo su pozivani ljudi iz unutrasnjosti,a ne iz BGa,kada treba da se privatizuje NIS oni pokusavaju da njegovo sediste iz Novog Sada prebace u BG,zasto jedan od mobilnih operatera nema svoje sediste u N.Sadu ili u Nisu,zasto..
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Pa dobro,u tom slucaju ne mozete kriviti albanski narod za situaciju na Kosovu.Za to nije kriv narod,krivi su neki.Jao Dulisha molim te,postoji izreka koja savrseno opisuje u kom kontekstu ja krivim narod-"Narod koji ne osudi zlocine stvara jos jednu generaciju zlocinaca".A Srbija to uopste ne osudjuje.Po meni je to mozda i veci zlocin od konkretnog zlocina,jer ima vece i dugorocne posledice.Svi vi koji ne zelite istini da pogledate u oci(kao sto to narod nije radio citavu deceniju u ovoj zemlji)indirektno uticete na to da se sve jednog dana ponovi.Demagogija?Pre bih rekla zdrav razum.Tek kad priznas sopstvene greske,imas prava da sudis o nekom drugom.

Devojko da bi razumela situaciju na Kosmetu ne mozes samo gledati period Milosevica.Nije problem Kosmeta poceo 90 tih godina.Moras shvatiti da Albanci nisu Madjari da se bore za neke svoja prava norm putem.Ja mogu da se ne slozim sa nekim Madjarem ali to ne znaci da ne mozemo da popijemo pice i da normalno diskutujemo.Ti zivis Vojvodini u jednoj norm zdravoj sredini gde imas najvazniju stvar a to je sloboda.To ljudi na Kosmetu nemaju i ne znam sta hoces da objasnis.Ja kojeg god coveka sam upoznao sa Kosmeta on mi je rekao"Kosmet je pakao i dobro je sto sam se ziv izvukao odande".To nije propaganda to je realnost.Ja ne znam u kom si ti svojstvu bila na Kosmetu i ti si 1 koja kaze da je tamo super i da su Albanci cool.  Smile Vojvodina je jedna zdrava mirna sredina gde ljudi imaju drugacije misljenje i dese se nekada incidenti ali nema teorije da se poredi sa Kosmetom.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Treba znati jedan podatak kad se govori o proteranim Srbima.Od ukupnog broja proteranih,83% zivi u Vojvodini.Tako da ove Pastorove fasisticke izjave nemaju nikakvog smisla,jer je,kao sto vidimo,njegova nocna mora odavno postala realnost. Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Dulisha,nisam mislila da ti licno priznas greske Smile Govorila sam uopsteno.A sto se tice floskula,necemo nastavljati pricu jer skroz drugacije vidimo situaciju. Smile
Boro,daleko od toga da mislim da je situacija na Kosovu i Vojvodini slicna.A sto se tice svojstva u kom sam bila na Kosovu,bila sam preko jedne organizacije,sama sam se prijavila,bas da bih mogla da pricam o tome.A problem jeste poceo dosta pre Milosevica,ali on je zadao poslednji i najgori udarac.Tada je jos bilo sanse da se sve resi mirnijim putem,a ne ovako,ali njemu je bila bitnija teritorija i da moze da kaze"Pobedili smo"( Smile) od ljudi koji tamo zive.A mi smo vecinski na to klimali glavom i klicali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Dulisha,nisam mislila da ti licno priznas greske Smile Govorila sam uopsteno.A sto se tice floskula,necemo nastavljati pricu jer skroz drugacije vidimo situaciju. Smile
Boro,daleko od toga da mislim da je situacija na Kosovu i Vojvodini slicna.A sto se tice svojstva u kom sam bila na Kosovu,bila sam preko jedne organizacije,sama sam se prijavila,bas da bih mogla da pricam o tome.A problem jeste poceo dosta pre Milosevica,ali on je zadao poslednji i najgori udarac.Tada je jos bilo sanse da se sve resi mirnijim putem,a ne ovako,ali njemu je bila bitnija teritorija i da moze da kaze"Pobedili smo"( Smile) od ljudi koji tamo zive.A mi smo vecinski na to klimali glavom i klicali.

Да није ОВК?
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
axez cesto spominje neke ljude koji nemaju muda za ovo ili ono,a ja ga na pp pozvao da on i ja malo raspravimo probleme( Smile) a on ckapi ne sme

mnogo je hrabar ali samo kad udara po tastaturi
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Opet gresis.Na Kosmetu je pre 90 bila uzasna situacija samo sto je bio komunizam i nije moglo tek tako da prodje kao sada.Mi smo svi jako neinformisani o tim stvarima jer su nam komunisti ubacili u mozak da je sve super i da svi vole.Cela situacija u SFRJ nije posledica samo lose politike nego mrznje medju narodima koja je postojala a 90-tih godina je samo sve puklo.Mirotvorac iz Bosne Alija je za tvoju informaciju lezao u zatvoru u bivsoj SFRJ zbog sirenja extremnih islamskih ideja.Junak iz Hrvatske je davao izjave da je NDH bila norm drzava.Lepi i dobri Slovenci su pobili momke od 19 godina sa gumenim metkovima.I onda se pojavio Zloba i vojvoda od Karlobaga i show je mogao da pocne.Ja necu ovde da ti objasnim da su Srbi nebeski narod koji je bio divan a svi ostali su bili zlikovci.Meni samo smeta tvoje jednostrano misljenje koje je ovde ubaceno od b92 da smo mi najgori a svi su super,divni i krasni.Devojko ako hoces da budes realna onda moras  da objasnis celu situaciju a ne samo onaj deo koji nam servira b92Realnost u Vojvodini da Canak samo s... i da sustinski nije uradio nista.To ti je kao kad novinar pita Tomu:"Kakvo je resenje vase za Kosmet a on kaze danas je suncano u BG".Znaci nema resenje nego samo j... demagogija i stvaranja tenzija.  Smile Od 2000 godine ja nisam video nikakve rezultate Canka.Znam samo da njegov secerni kum kupuje secerane za 3 evra a njegov veliki prijatelj(kog se sada stidi) sedi u zatvoru zbog trgovine droge.Ti ces reci:"Canak nije osudjen" a ja ti kazem iver ne pada daleko od klade.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Kada malo bolje razmislim......ipak [Lock]. Ko ce brisati splacine.....

« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 23:51:56 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.