. . . da li je ovo rečnik koji je dozvoljen na forumu, i to od strane jednog od moderatora. . . odnosi se na post koji je postavio moderator niko79http://forum.burek.com/index.php/topic,240287.50.html . . . vidim da je tema zaključana, ali mislim da to ne treba ovom forumu i da je post trebao obrisati . . .
nisam se do sada nešto bunio ili zapitkivao, ali ovo je stvarno previše. . . Eto toliko. . .
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora shone83 (Vreme: 04. Jul 2007, 15:00:37)
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 14:55:22 od bull_23 »
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Da li je to nacin na koji treba da se ponasa supermoderator ili moderator? Nisposto. Da li odredjenom broju clanova treba uskratiti pravo na zivot? Svakako.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!