e ovako... propustio sam mnogo toga sto se muzike tice, pa sam nabavio mp3 kompilacije pojedinih grupa... posto nemam mnogo vremena, interesuje me da mi kazete koji su vasi licni favoriti (sto se pesama tice), tj. koje su po vama pesme vredne paznje od sledecih bendova:
divlje jagode, smak, white snake, corn grupa, disciplina kicme, elektricni orgazam, led zeppelin, rolling stones, red hot chilli peppers, full flavor, prljavo kazaliste, partibrejkersi, psihomodo pop, deep purple... sex pistols, iggy pop, clash, buzzcocks...
i toliko za sada... verujem da ljubiteljima nece biti previse tesko da izdvoje nekoliko pesama... unapred hvala.
btw, ako se setim jos necega, dodacu, budite bez brige
Smak - Daire Smak - Crna damo Smak - Ulazak u harem Disciplina kicme - Cudna suma Disciplina kicme - Buka u modi Elektricni orgazam poslusaj kompilaciju najboljih pesama Led Zeppelin prvi i drugi album Red Hot Chili Peppers posluaj albume : Blood Sugar Sex Magic, Mother's milk i One Hot Minute Prljavo Kazaliste ima mnogo dobrih pesama Deep Purple obavezno Smoke on the water I ima jos mnogo toga valjda sam ti bar malo pomogao
Divlje jagode- krivo je more, jedina moja, motori Whitesnake- don`t break my heart again, come & get it, ready & willing Deep purple- Highway star strange kind of woman, burn woman from Tokyo i klasika, child in time (to ti je nesto k`o himna) Led zeppelin- dodala bih i baby I`m gonna leave you
~Mrzi me da sve kuckam, ali red bi bio da dodas i Beatles (Bitlsi)- samo zato sto je taj bend sve zapoceo i sve stvorio.
E glupog li pitanja pa album trebas preslusati u celosti da bi ga razumeo,mp3 je doneo sunovrat muzike sto se tice lepote slusanja,ranij eje bilo stavis plocu pa sa merakom sve preslusas sad na 1 dvd rezu po 100 albuma pa ih mrzi
Mrzi me da kucam na sve tvoje zahteve, ali evo ovako:
Smak: Album: Zasto ne volim sneg - malo je kvalitetniji od ostalih samim ucescem Dade Topica. Pesme: Bluz u parku, Profesore, Sumadijski blues, El Dumo, Ludi nije fer nekako najbolje oslikavaju Smak Instrumentali: Biska 2; Ulazak u harem; Tendzi-Tendzi; Zajdi, zajdi
Mislim da ti je to dovoljno za pocetak o Smaku...
Whitesnake: David Coverdale - nekada pevao i u Deep Purple-u. Iz tog perioda preporucujem Soldier of fortune i Mistreaded. Album: Slip of the tongue - heavy bas kako ja volim + Stevie Vai, vrh produkcija Still of the night - John Sykes
DEEP PURPLE, jer sve ostalo ne vrijedi.... "When A Blind Man Cries"; "Soldier Of Fortune"; "Child In Time"; "Gipsy".... ne znam od koje pjesme da pocnem....
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 17:10:51 od Raven_Claw3190900 »
ovako posto cujem da si u godinama, da sebi skratis vreme uzmi led zeppelin, deep purple, i riblju corbu sve preslusaj, a onda uzmes maidene, saxon, judas, metallica(i dalje ces sam znati sta treba:D:D)