IN < - Podelila se opozicija: Desničari isključeni iz organizacije protesta - >LO
(1/3) > >> :: Odgovori!
Autor: Fotonko :
Podelila se opozicija: Desničari isključeni iz organizacije protesta

Na sastanku opozicije koja organizuje proteste "Srbija protiv nasilja" odlučeno je da predstavnici desnice neće učestvovati u organizaciji protesta.

IZVOR: B92 PONEDELJAK, 28.08.2023. | 18:08

Za sada se ne vidi potreba da se proširi broj organizacija koje organizuju proteste.

Da su se podelili, za medije je potvrdio i Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, koja učestvuje u protestima kao tehnički organizator.

Predstavnici opozicije konstatovali su na sastanku da je desnica ostala pri svom stavu da ne učestvuje u organizaciji protesta.

"Mi smo na sastanku organizacionog odbora doneli odluku da se oni za sada ne uključuju u organizaciju. Oni su bili pozvani da učestvuju od prvog protesta, ali su se opredelili da politički deluju kroz parlament. Sami su se opredelili, ne vidimo prostor da se nešto promeni. Desnica se sama odlučila da ne učestvuje, dali su potpise za sednicu Skupštine i želeli su samo da rade u parlamentu. Hvala im na toj podršci, ali odbili su učestvuju u organizaciji", rekao je Milivojević i dodao:

"Mi smo konstatovali ponovo danas da desnica od početka protesta ne učestvuje u organizaciji. Konstatovali smo da nisu želeli da se uključe u organizaciju protesta i tu nema nikakvih promena. Opredelili su se da deluju u parlamentu, oni su doneli odluku da se ne uključe, ne mi. Ne vidimo za sada potrebu da proširujemo format koji organizuje protest", poručio je Milivojević.

Podsetimo, poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović rekao je da na proteste treba pozvati Novi DSS, Zavetnike, Dveri, DJB i SRCE.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=08&dd=28&nav_category=11&nav_id=2388189

Ako do sada i nisu bili sada su postali 100% politički protesti i ovo više nema veze sa protestom protiv nasilja već sa dnevnim strančarenjem i promocijom stranaka. Posebno što su protesti pali u ruke izdajnika srpskog naroda.

Ja nikada nisam bio ni na jednom protestu jer sam od početka znao da je ovo zamajavanje naroda.
Autor: Pouckovic :
Mislim da na izborima mora biti makar jedno 30ak opozicionih stranaka, onako lepo rasporedjeno  :chuckel: :mrgreen:
Autor: Fotonko :
Citat: Pouckovic 29. Avg 2023, 06:36:09

Mislim da na izborima mora biti makar jedno 30ak opozicionih stranaka, onako lepo rasporedjeno  :chuckel: :mrgreen:


Biće i više kao po običaju.  :D
Autor: Pouckovic :
Evo sad Zelenovic sutnuo Cutu  :P :mrgreen:
Autor: gospodin vučić :
što
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana