Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 18:21:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počinje suđenje Bosiljki Mladić  (Pročitano 3530 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
nisam ja neki zagovornik izrucenja i tako dalje ali me zanima jel njoj sude zbog mladica ili za oruzje jer ako je imala automate u kuci tesko da nije znala za njih, a ako imas nedozvoljeno oruzje za to se bato ide u zatvor....

e sada dali drzava treba da hapsi lopove u vlasti mesto ovih banalnih zlocinaca to je vec drugo pitanje...

ja koliko kontam da ja imam to oruzje u kuci i mene bi u zatvor zar ne?

шта ти мислиш колико има нелегалног оружја у србији? и суде само бакици од шездесет и кусур лета која вероватно то исто оружје никада у руци није држала
то суђење је притисак тј малтретирање породице осумњиченог ратка младића...нпр...ако се суди нечијем мужу та жена има право да лаже да не би окривила свог мужа или може да ћути...нико јој не може ништа....требало би видети чија је то кућа у којој живи та жена...ако нема њеног имена у поседовном листу то суђење је бесмислица
ако је младић осумњичен за злочине није његова ближа и даља родбина...али,то фашистима у тужилаштву и није толико битно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
nisam ja neki zagovornik izrucenja i tako dalje ali me zanima jel njoj sude zbog mladica ili za oruzje jer ako je imala automate u kuci tesko da nije znala za njih, a ako imas nedozvoljeno oruzje za to se bato ide u zatvor....

e sada dali drzava treba da hapsi lopove u vlasti mesto ovih banalnih zlocinaca to je vec drugo pitanje...

A jel se ti pitas, jel to oruzje ukrao Mladic iz kokosinjca, ili imaju neki registarski broj, neki revers, neko zaduzenje, pa stoga bi trebalo onog ko je zaduzio da traze da vrati?
Ako je ovo medijska lakrdija ja mogu da razumem, ali ako je nas nezavisni sud to uradio, onda smo mi u velikom problemu.
Jedino ako g-dja nije nesto potpisala, zaduzila, pa eto koristila u kriminalne svrhe.
To je bre cist Staljinizam: saljem ti zenu, dete u Gulag ako ne radis sta ja kazem.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson k750i
ok kontam ja politicku pozadinu svega ( nisam glup)  Smile ali! imas gomilu oruzja u kuci!!!! jbt zakopaj ga... sakri... i kako to u cijoj kuci ona zivi jbt pa ako ja odem u podstanare i nadju mi pistolj gazda je kriv? ako nije znala da je oruzje tu ok..... ali to mi je sumnjivo jbt nije to britva pa da bude u nekom budzaku.... jedino ako je podmetnuto... a opet nisam pametan  Smile

znam samo da su joj nasli oruzje a za to ide kazna . na stranu sto je mladiceva zena ( nemam ja nista protiv njih)

i to sto u srbiji ima gomila oruzja jeste problem ali njih redovno pretresaju pa je i logicno ako imaju da ce im naci oruzje zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
Citat
To je bre cist Staljinizam: saljem ti zenu, dete u Gulag ako ne radis sta ja kazem.

drug staljin je preteča demokratije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Citat

друг стаљин је сунце демократије у односу на данашње "демократе" Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48022
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S6 edge+

шта ти мислиш колико има нелегалног оружја у србији? и суде само бакици од шездесет и кусур лета која вероватно то исто оружје никада у руци није држала
то суђење је притисак тј малтретирање породице осумњиченог ратка младића...

Тачно Мрги! То малтретирање им је "научним метод" који воде ка томе да лакше остваре циљ.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E

Pa zavisi vidis tebe mene i ostale sa foruma bi zatvorili beo dan da ne vidimo kao i Mladicevu zenu dok Cecu na primer, ciji su drugovi uzgred budi receno u vladi neki cak i ministri i gradonacelnici al to na stranu, ne zatvaraju zog oruzja dovoljnog da se naoruza jedan jurisni bataljon sto lakim sto teskim pesadijskim naoruzanjem! Seti se samo sanduka i sanduka naoruzanja i opreme koje su iznosili pripadnici MUP-a iz njene kuce!!! Ja koliko vidim njoj ne hvali ni dlaka sa glave niti vise ko spominje to... Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
....To je bre cist Staljinizam: saljem ti zenu, dete u Gulag ako ne radis sta ja kazem.
Amin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
ok kontam ja politicku pozadinu svega ( nisam glup)  Smile ali! imas gomilu oruzja u kuci!!!! jbt zakopaj ga... sakri... i kako to u cijoj kuci ona zivi jbt pa ako ja odem u podstanare i nadju mi pistolj gazda je kriv? ako nije znala da je oruzje tu ok..... ali to mi je sumnjivo jbt nije to britva pa da bude u nekom budzaku.... jedino ako je podmetnuto... a opet nisam pametan  Smile

znam samo da su joj nasli oruzje a za to ide kazna . na stranu sto je mladiceva zena ( nemam ja nista protiv njih)

i to sto u srbiji ima gomila oruzja jeste problem ali njih redovno pretresaju pa je i logicno ako imaju da ce im naci oruzje zar ne?

Ne mozes da dajes kvalifikacije, a da ne znas sta je sta. Cija je kuca prvo? Ko duzi oruzje? Jel ima dozvolu? Jel dozvola ukinuta? U tom slucaju se trazi da se vrati.
Ona moze da odgovara samo u jednom slucaju: da dokazu da je to oruzje nabavila ona licno nelegalno.
Cak i prica sa optuznicom ne pije vodu, ali jebi ga kad su iskonstruisali tako da je vec osudjen.

Citat

Drug Staljin je bio veoma human. On je rekao ovako: ubiti jednog coveka je tragedija, ubiti milion ljudi, je statistika. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Kako smo mi zalosna drzava, to je neverovatno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 18:21:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Mladi inje enje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.