Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Početak GPRS tarifiranja za PrePaid  (Pročitano 3372 puta)
29. Maj 2004, 16:47:23
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava Valjevo
mob
Samsung S4 mini duos
Od 01.06. počinje tarifiranje GPRS usluge, odnosno prenosa podataka putem GPRS-a (uplink i downlink saobraćaj) za PrePaid Mobiklik korisnike i to po ceni od 0.05 dinara / 1Kb (bez poreza). Što se tiče minimalne količine podataka koja će biti tarifirana, ona iznosi 1Kb, što ujedno predstavlja i tarifni blok.
Za PostPaid pretplatnike, GPRS ostaje i dalje besplatan.

PrePaid Mobiklik korisnici će biti lično obavešteni o početku tarifiranja GPRS usluge, putem SMS-a u ponedeljak 31.maja.

GPRS PostPaid PrePaid Mobiklik
 Aktivacija usluge 0.00 dinara 0.00 dinara
 Mesečna pretplata 0.00 dinara 0.00 dinara
 Cena 1 Kb 0.00 dinara* 0.05 dinara

*Promotivni period još uvek traje
  **Cene su bez poreza od 20%

Pristup WAP sadržajima putem CSD veze (pozivanje broja 910) od 01.06. će se tarifirati po ceni od 6.00 dinara / 60 sekundi tokom celog dana. Ova cena naplaćivaće se i PrePaid i PostPaid pretplatnicima.

Sta kazete na ovo?Ja misli da je stvarno preskupo!!!
IP sačuvana
social share
350 grama sa sirom i jogurt. Smile
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja mislim da je veoma jeftino i da je tacno onako kako treba biti.
To sto su svi navikli da rabe gprs za kucni surf je nas problem, zna se za sta gprs sluzi.
Poslati prosecnu slicicu 30ak kb - 1.5 din
Skinuti neku aplikacijicu 40ak kb - 2.0 din
Sta je tu skupo?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava Valjevo
mob
Samsung S4 mini duos
A sta je sa www stranama?Mnogi korisnici i koriste GPRS zato sto imaju losu telefonsku liniju(bez tonskog biranja).Ja razumem da GPRS bude skuplji od klasicnog dialup-a ali ovoliko....A tek otvaranje poste.... :x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Posta?
Prosecna poruka ima 4 kb, to je 20 para? ima li tu nekih problema
Ljudi koriste svasta, ali to mu nije namena.
Kome to nije jasno nek pogleda malo cenovnike napolju.
Ako pregledas www strane sa telefona nece te mnogo izaci, ali ako hoces surf i download, zamisli se da li je za to gprs napravljen.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da, moram priznati da me je mobtel mozda i po prvi put od kada sam njihov korisnik pozitivno iznenadio. Mislim da su cene sasvim prihvatljive. Mada, znajuci njihov odnos prema svojim korisnicima po principu "kick him when he is down", plasim se da je ovo samo zatisje pred buru. I jos nesto mi nije jasno. Ako MMS poruka do 30 kb kosta 25 dinara, koja je onda logika da 30 kb preko GPRS-a kosta 1.5 dinar? Da li sam bio u pravu kada sam rekao da je MMS preskup? Ako nisam, koju onda magiju MMS nosi u sebi pa da za istu kolicinu podataka treba platiti skoro 20x vise?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava Valjevo
mob
Samsung S4 mini duos
Pa naravno da je MMS preskup.50 kb preko GPRS-a kosta 3 din(sa porezom) a MMS iste velicine 22,2 din(sa porezom).Mislim da je MMS sa ovom cenom totalno izgubio na popularnosti.GPRS mora da bude jeftiniji!!!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
cena za gprs je sasvim OK, preko se za jedan mb placa po 4-5 eur... a kod nas 0.86eur
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Dobro budmo realni. Gprs i ako je sada free, a od sada ce se placati, stvarno nije skup, za normalno koriscenje. E sada, sto kaze SF, ko je navikao da se izivljava preko GPRS-a, da skida DIVX filmove i tako dalje, to vise nece moci da radi ili ce moci ali ce ga to zadovoljstvo kostati. Realno, za skinuti mail, pogledati neku stranicu i slicno, ovo je sasvim prihvatljiva cena. Nadam se samo da nece shvatiti i mobtel to pa da ce podici cenu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mms mozda jeste preskup sa jedne strane, ali sa druge bi bilo besmisleno da kostaju 5 dinara kad sms kosta 2.5 - 3
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa nije to ustavom odredjeno koliko ce sms da kosta. Ako je to problem neka snize cene sms-a. Opet ako je sms 3, neka mms kosta 10 ili 15, a ne 25 dinara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da bi 15-20 din bila razumna cena, ali u sustini ne mislim ni da je ovo otkidanje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.