Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 05:06:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opušteno uz drugaricu  (Pročitano 1209 puta)
11. Jul 2006, 07:10:53
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Opušteno uz drugaricu

Super je imati dečka, stvarno, ali za neke stvari drugarica je mnogo bolja. Recimo, kad želite da budete skroz opuštene - s dečkom morate biti jako dugo da biste mogle da se osetite opušteno, a čak i tada, uvek će negde pozadi da vam "kljuca" da treba da pazite na ovo ili ono. Kada se radi o najboljoj drugarici, bilo da se znate još iz vrtića ili osnovne, bilo da se znate oko godinu dana pa ste se zbližile, takvih "kljucanja" nema. Imamo li neki konkretan primer? Imamo!

Zamislite neko popodne kada se osećate pomalo deprimirano. Ne radi vam se ništa, nikud vam se ne ide, izvalile ste se na kauč ili na svoj krevet, glavna zanimacija vam je buljenje u plafon ili slušanje muzike ili oboje. Definitivno niste u reprezentativnom izdanju - na sebi imate staru, ofucanu trenerku (veoma udobnu, i volite je zbog toga, ali ne izgleda nimalo atraktivno), kosa vam je neoprana i neočešljana, imate nekoliko bubuljica na licu... I - zvono na vratima. Bezvoljno se odvučete da vidite ko je (najverovatnije neko nešto prodaje ili neko iz komšiluka traži vaše roditelje). Ko je pred vratima?

Scenario jedan: to je vaš dečko. Nasmešen, veseo, bio je u prolazu pa svratio... Već vidite da je iznenađen vašim izgledom, jer je navikao da vas uvek vidi urednu, doteranu i nasmejanu. Samo što "srčku" ne dobijete kada ga vidite, želite u zemlju da propadnete od blama, ili da promenite državu, ime, da budete negde gde vas niko ne zna.

Scenario dva: to je vaša najbolja drugarica. Tek tako joj je palo na pamet da svrati do vas, i to još s ogromnim pakovanjem vašeg omiljenog sladoleda (kao da je znala da vam treba nešto za podizanje raspoloženja). Tu nikakve "srčke" nema - znate, sasvim sigurno, da vas drugarica voli i u staroj trenerci i prljave kose i da vam s njom sledi opušteno popodne uživanja uz sladoled i dobru muziku. Možda vas kasnije i utera u kupatilo da se sredite i izvuče vas napolje na svež vazduh - bez ikakvih zamerki vašem ponašanju. Možda ćete ipak ostati kod vas i tračariti i do kraja popodneva osećaćete se mnogo bolje.

Da li je opisana opuštena situacija moguća i s dečkom? Jeste, ali samo ako ste zajedno već jako, jako dugo (ako se dužina vaše veze meri godinama, ne mesecima). A koliko tinejdžera ima toliko dugačke veze? Ne baš mnogo. Zato, živele drugarice i uživajte u prijatnom popodnevu i sladoledu!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
..."Da li je opisana opuštena situacija moguća i s dečkom? Jeste, ali samo ako ste zajedno već jako, jako dugo (ako se dužina vaše veze meri godinama, ne mesecima)..."

Uopshte me ni bi bio blam da se pojavim pred dechkom,bez obzira koliko dugo smo zajedno ,sa prljavom kosom,viklerima,maskom za lice ,sa bubuljicama ili u prljavoj trenerci.Pogotovo u tom scenariju gde on nenajavljen meni zvoni na vrata. Svi mi imamo svoje minute kada smo sami sebi uzasni iz fizichkih ili psihichkih razloga. Ako neko ( ovom sluchaju moj dechko ) to ne mozhe da razume i recimo da biva zblaznut mojim izgledom, onta takav chovek u stvari i ne zheli da upozna pravu mene, nego zheli da ima vezu sa slikom o meni i to je kraj cele priche. I taj isti mladic sedi kod kuce neistushiran posle basketa ili fudbala ,sa batakom u ustima i gleda utakmicu ... pa jel to sad znachi da ako smo nereprezentativni da nismo odgovarajuci ? Ili smo suvishe savrsheni da bi sebi dozvolili takve "ispade" ? Ili smo jednostavno toliko iskompleksirani da moramo da obavimo kompletan tretman da bi i djubre izbacili iz kuce, a kamoli se videli sa momkom/devojkom ?... Uvek sam bila ljubitelj dushe, pa onda svega ostalog. Ako se nekome ne dopadam sa masnom kosom i podocnjacima ,zao mi je , ali takav mi nece nedostajati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Miss K

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6271
Zastava SRBIJA
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 
@ MunkaZe  Smile svaka ti cast  Smile mislimo isto
IP sačuvana
social share

Life indeed can be fun if you really want to!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Citat
Uopshte me ni bi bio blam da se pojavim pred dechkom,bez obzira koliko dugo smo zajedno ,sa prljavom kosom,viklerima,maskom za lice ,sa bubuljicama ili u prljavoj trenerci.Pogotovo u tom scenariju gde on nenajavljen meni zvoni na vrata. Svi mi imamo svoje minute kada smo sami sebi uzasni iz fizichkih ili psihichkih razloga. Ako neko ( ovom sluchaju moj dechko ) to ne mozhe da razume i recimo da biva zblaznut mojim izgledom, onta takav chovek u stvari i ne zheli da upozna pravu mene, nego zheli da ima vezu sa slikom o meni i to je kraj cele priche. I taj isti mladic sedi kod kuce neistushiran posle basketa ili fudbala ,sa batakom u ustima i gleda utakmicu ... pa jel to sad znachi da ako smo nereprezentativni da nismo odgovarajuci ? Ili smo suvishe savrsheni da bi sebi dozvolili takve "ispade" ? Ili smo jednostavno toliko iskompleksirani da moramo da obavimo kompletan tretman da bi i djubre izbacili iz kuce, a kamoli se videli sa momkom/devojkom ?... Uvek sam bila ljubitelj dushe, pa onda svega ostalog. Ako se nekome ne dopadam sa masnom kosom i podocnjacima ,zao mi je , ali takav mi nece nedostajati.

Smile Smile tako je,pa ko josh ochekuje da mu devojka bude uvek nashminkana ili da bez shminke izgleda isto kao i sa njom.Vishe bih se iznenadio da je zateknem skockanu i namontiranu kako sedi kuci i gleda tv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Женке су супер у свакој ситуацији и било каквом издању (осим мортус пијане)!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dodje uvek taj dan predaha. Ako vec moram da budem skockana za posao, ni na kraj pameti mi nije da budem tip top i kod kuce. Kod kuce redovno utrcavam u bermude i majcicu i uopste me nije briga ko ce da zavoni. Ibrica Jusic je svojevremeno otpevao i na gitari odsvirao jednu pesmicu... ko razume, shvatice  Smile

Volim te uvek i kada se budis
i kad na licu sminke nemas
i kad si ljuta i kad se cudis
i kad bez mene na ples se spremas
uvek te volim hocu da znas
volim te ne znam
kako da odolim
u svakom slucaju te volim.

Volim te kad si bleda i setna
i kada bore imas na licu
volim te kad si divlja i sretna
i kad u ruci drzis pticu
kad nista neces da mi das
volim te ne znam kako da odolim

Volim te uvek i kada sanjas
kad ne pises mi, kad te nema
i kad od mene stalno se sklanjas
volim te kad si po sve nema
kada sutis poput ribe bas
volim te ne znam kako da odolim

Volim te uvek cak i tada
kad ne volim te, kad si sama
kad vece pada iznad grada
volim te kad se pravis dama
kad ne volis me kao sada
u tome i jeste zivot nas
u svakom slucaju te volim...
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 05:06:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.