Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 19:04:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Po vama normalno ili?...  (Pročitano 7704 puta)
21. Apr 2010, 20:52:06
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Galaxy S5
Danas bas setam parkom kad vidim dvoje klinaca (m/z naravno) napravili onako pozu, uvatili se i pala duga zvaka al ono sto mi je bilo bas cudno je to da su njih dvoje tako mali da ne znam ni da li imaju 3 trazred osnovne..
Po vama normalno il su to sad nova vremena?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Valjda sada nema velikih dvorista sa garazom na kraju dvorista, pa da se skrivaju iza Smile
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
deca ocigledno ranije sazrevaju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa je l' bilo makar malo simpaticno? Smile

ma,ljube se klinci...ihahaha...odvajkada...jedino bih rekla da su danas mozda isuvise transparentni...ne kriju se previse i ne stide se previse...kao nekad...pa ti mozda zbog toga nije bilo i simpaticno?

nisi ih "uhvatio" na prepad iza nekog drveta dok cuce...nego mali mangupi odlucili objaviti svijetu da to i znaju i mogu i imaju sa kim Smile

nema mjesta cudjenju...oni su ,nazalost...mnogo ranije nego li ostale generacije bombardovani nekim stvarima...sto na televiziji,sto na internetu...pa mi se cini i da brze sazrijevaju...sto u nekim stvarima dobro i nije...

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Galaxy S5
pa je l' bilo makar malo simpaticno? Smile

ma,ljube se klinci...ihahaha...odvajkada...jedino bih rekla da su danas mozda isuvise transparentni...ne kriju se previse i ne stide se previse...kao nekad...pa ti mozda zbog toga nije bilo i simpaticno?

nisi ih "uhvatio" na prepad iza nekog drveta dok cuce...nego mali mangupi odlucili objaviti svijetu da to i znaju i mogu i imaju sa kim Smile

nema mjesta cudjenju...oni su ,nazalost...mnogo ranije nego li ostale generacije bombardovani nekim stvarima...sto na televiziji,sto na internetu...pa mi se cini i da brze sazrijevaju...sto u nekim stvarima dobro i nije...

Nekako mi sve to delovalo smesno ali i cudno  Smiley 1  Smile, zaista prvi put vidim tako malu decu u toj situaciji al verujem da si u pravu, deca sad izgleda brze sazrevaju, primetio sam da su klinci slicnih godina takodje skloni psovkama,tuci i ostalim stvarima..

Sad dal' je to do nase zemlje ili je tako sada svuda u svetu, ne znam..
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 22:10:37 od telepatic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa ja imao "devojku" jos u obdanistu Smile Smile Smile

Naravno sve je to bilo poljubac u obraz i tako to, vise igra nego za stvarno.Valjda je svako od nas prosao kroz takve faze Smile

Bas da se "zvalave" u tom smislu i u tom uzrastu nije mi previse normalno ali opet postoje i primeri gde deca od 13-14 godina zatrudne tako da nista nije cudno za danasnje vreme.Ako mene pitate previse se deca opterecuju spanskim serijama a roditelji premalo pricaju sa njima o takvim stvarima i to cini svoje
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 22:23:23 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S Advance
Nista cudno... ista situacija u autobusu kada neke klinke medjusobno prichaju i jedna kaze "pa ne mogu, ubice me dechko"... a shto kazesh... ne znash da li ima 3 osnovne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Telepatic,

pa sad...i ima i nema veze sa nasom situacijom..(stalno nam je situacija...pf...sebi sam dosadna)...ako si na to mislio pod ovim nasa zemlja.

ima nesto sto se zove i evolucija... Smile

nego,
...svaka generacija je prica za sebe...u manjoj ili vecoj mjeri su razlicite medjusobno...imaju neke zakonitosti unutar sebe samih,obiljezja....a koja su opet produkt ne samo roditeljskog vaspitanja,vec i drustva,opste klime i u samom svijetu- ne samo kod nas...nesto kao uticaj "duha vremena"...a pogotovo sada kada svijet vise nije tako ni dalek ni nestvaran...postao je globalisticki receno- selo....

bas prije neki dan zali mi se komsija...ima cerku od 13 godina koja ima problem sa debljinom...i to je naravno jako muci u tim godinama.
i nije mu jasno kako se to desilo...svi su fit u familiji,ali ona i u manjoj mjeri njen brat...
medjutim,sam je primjetio jednu stvar i nesto sto je karakteristicno za nove generacije...

prosto...oni se ne krecu.
ali bukvalno.
iz skole dolaze kuci i sjedaju za komp i po 5 ili vise sati...
to je generacija koju moras da molis,katkada,da idu vani i da se igraju...
i naravno da je,recimo,problem gojaznosti veci nego li u prethodnim generacijama.
i tesko da sam primjetila da se klinci preko deset godina igraju u klasicnom smilsu rijeci- kao recimo u vrijeme mog odrastanja...
jako su "ozbiljni"...sjede na klupama,pricaju...tipkaju poruke na fon...
eventualno se gurkaju... Smile

ali nisu previse zainteresovani za klikere,izmedju dvije vatre,zmurke...jok...to igra jos uvijek bas,bas balavurdija Smile

ali je to logicno...ako gledamo siru sliku...

ta granica se jednostavno pomjerila.

IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
nema nishta loshe u tome da se deca ljube, osim ako je u nekom nakaradnom kontekstu ... ova situacija mi je ok.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uvijek je bilo simpaticno kada se klinci ljube,ali je mozda bilo simpaticnije kada se uzgred i postide ako ih neko i ugleda Smile...

sta znam...

samo da ih ne gledam u tim godinama sa dzointom ili nozem...

edit:

mala promjena perspektive...

vrlo mala...

to je potpuno okej...ukoliko je u pitanju moj sin... Smile

a posto cerku nemam...molim gospodu tudje roditelje da liberalno vaspitavaju svoje cerke Smile

« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 23:24:18 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 19:04:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.