Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Po čemju se razlikuju crni i beli nosorog?  (Pročitano 6873 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pitaj onog lika sto je isao iz Cacka za JAR, mislim da je prosao kroz Keniju, pa moze da ti da par saveta.Nista posebno ali neke osnove gde su veci komarci, gde ima struje,gde mozes da rezervises hotel ,prevoz i hranu za 95 evra i tako...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Š'a je bilo? Š'o se čudite? Evo, do danas već 95 ušteđenih ajvarića. Zrno po zrno pogača, ajvarić, po ajvarić - Kenijica. Više bih volela da se javi neko ko je bio da mi napiše: Ne valja, nemoj da se trudiš... ili Stvrano je super, vredi! Moraš da odeš. Wow! Najbolja opcija za odgovor: Ajde da idemo zajedno!
E, a imam još jedno pitanje: je l znate ko je od naših dugo živeo uz kenijsko jezero Naivaša? Pomoć prijatelja: kao dete. Sada je već u poodmaklim godinama ali i dalje fantastično izgleda.

Moj prijatelj biolog je otisao da radi tamo na sest meseci na farmi za brigu divljih zivotinja,
kad se vratio rekao mi je da je uglavnom cistio govna po kavezima .
Nemoj da se udaljavas od grupe i nemoj nositi crno beli partizanov dress da ne bi bila silovana od zebre ,
Ne zezam se ,covek je otisao na safari u keniju i nosio je crno beli dress od New Castla bili su blizu pojila i kad je kakio napala ga je muska zebra ,nasli su ga mrtvog sa povredama na vratu gde ga je drzala zubima i velikim povredama na rektumu ,tacnije bulja mu je bila skroz rasvetana.
A Ponesi dvadesetak hemijskih olovki jer ako budete stali u neko malo selo to deca tamo najvise vole.
Ako kojim slucajem vidis mrtvog nosoroga njegov rog se moze prodati za $1000 dolara ali ako te uhvate sa bilo kakvim ilegalnim suvenirom 100 evrica nece biti dovoljno i bice Crncic po crnac slobodica.
Ponesi veliku tubu vazelina jer ako te odredjena musica ujede ona snese stotinu jaja ,kad prekrijes ujed vazelinom i kad koza ne dise one umru za 48 sati ali ako ostavis otvoreno za par dana je sve vece i vece dok se ne izlegnu stotine malih musica .Zezam se to se ne desava svakom ,takodje  ponesi dobru kameru .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Na pitanje je odgovoreno već u prvom, pardon drugom postu.

Nego jer se sad 2025 loži znanjem ili količinom novca koji ima? Taj deo nisam uspeo da shvatim  Smile

P.S. majku mu zajebane zebre.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 20:51:27 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.99
Po čemju se razlikuju crni i beli nosorog?
Mrtva sam ozbijna.
Ide mi se na safari u Keniju, čitam sve o tome gde god naiđem, pa mi pade na pamet da vas ovo pitam... malo zanimacije i malko edukacije.

Razlikuju se po tome sto bijelog vjerovatno neces ni vidjeti Smiley ugrozena vrsta, rijetko se vidja i nalazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ja sam mislio da postoji verzija Crnih koji su patuljasti nosorozi i oni su takodje ugrozeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
E, a imam još jedno pitanje: je l znate ko je od naših dugo živeo uz kenijsko jezero Naivaša? Pomoć prijatelja: kao dete. Sada je već u poodmaklim godinama ali i dalje fantastično izgleda.

Zorica Brunclik ?   Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Crni nosorog ima vecu patku
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Ponesi veliku tubu vazelina jer ako te odredjena musica ujede ona snese stotinu jaja ,kad prekrijes ujed vazelinom i kad koza ne dise one umru za 48 sati ali ako ostavis otvoreno za par dana je sve vece i vece dok se ne izlegnu stotine malih musica

a ti si kao zato nosio tubu vazelina među crnje ?  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
2025? javljas li nam  se iz buducnosti?
iz groba.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Tema: Po čemu se razlikuju crni i beli nosorog?

Crni ima para za letovanje, beli nema.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.