Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ode Piksi za 15 miliona $?  (Pročitano 1348 puta)
26. Jun 2006, 11:04:08
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Japan se ne odbija

ODE PIKSI ZA 15 MILIONA $?

Stojković blizu odluke da prihvati basnoslovnu ponudu Japanaca i postane MENADŽER njihove reprezentacije u naredne četiri godine

Ukoliko Piksi zaista ode u Japan, pitanje je šta će biti sa Zvezdom, naročito sa ljudima koje je on doveo u klub, uključujući i novog trenera Bajevića

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković Piksi najverovatnije će da prihvati ponudu Japanaca i postane novi MENADŽER tamošnje reprezentacije. Japanci nude Piksiju neverovatnih 15 MILIONA DOLARA za četiri godine koliko traje ciklus između dva Svetska prvenstva! Međutim, njemu nije ponuđeno mesto selektora, kako se prvobitno mislilo, već funkcija koja ima više "diplomatsko-poslovni" karakter.
Kako saznajemo, Stojković je proteklih dana bio na velikim mukama, jer je morao da bira između basnoslovne ponude Japanaca i posla koji je ambiciozno započeo u Zvezdi. Međutim, posle konsultacija sa najbližima, pre svega suprugom Snežanom, on je prelomio i doneo odluku da se vrati na Daleki istok, gde je popularniji nego u svojoj Srbiji.
- Stojković je praktično doneo odluku i rešio da ipak ode u Japan - kaže izvor Pressa - Još ima vremena da se ta odluka promeni, ali retko ko je u stanju da odbije takvu funkciju i toliki novac, pa makar se zvao i Piksi. Razgovor sa čelnicima japanskog saveza je obavljen nedavno u Parizu, Piksiju je jasno predočeno šta bi mu bio posao i ponuđeno mu je oko 15 miliona dolara za četiri godine. On se dvoumio, ali je porodica bila za to da se vrate u zemlju gde imaju status božanstva i Piksi će verovatno pozitivno odgovoriti na ponudu Japanaca.
A šta će biti sa Crvenom zvezdom? Stojković je za godinu dana predsednikovanja na "Marakani" promenio mnogo toga - rastao se od sponzora, izmenjao gotovo kompletan kadar u administraciji i struci, doveo svoje ljude u Upravni odbor, svog čoveka na mesto generalnog sekretara (Nebojša Leković) i sportskog menadžera (Stevana Stojanovića) i što je najvažnije, napravio je potez decenije dovođenjem Dušana Bajevića za trenera. Osim toga, klub se nalazi pred borbom za Ligu šampiona, pa bi Piksijev odlazak poremetio mnoge stvari u klubu.
- Jasno je da će Crvena zvezda biti na šteti zbog Piksijevog odlaska, ali ta odluka će se najmanje dopasti Bajeviću, koji je o svim detaljima pregovarao sa njim. Ipak, Duško je dovoljno veliko ime da se sam izbori sa svim problemima. Uostalom, on je trener koji insistira na samostalnosti u radu i kome nikakvi saveti neće biti potrebni u slučaju da Piksi ipak odluči ostane - kaže naš izvor.
Čelni ljudi Crvene zvezde, uključujući i Stojkovića, juče su bili nedostupni za komentar na temu "Šta ako ode Piksi?", ali činjenica je da bi najpogubnije bilo ako ni oni, ni sam Stojković nemaju "plan B" za klub.
(I. Đ.)

Tandem Stojković - Osim

Stojkovićeva uloga menadžera reprezentacije bila bi da kontroliše i koordinira rad nacionalnog tima, ali i da svojim ugledom i vezama u FIFA utiče na što bolji položaj japanskog fudbala u svetu. Selektor bi bio Ivica Osim, sa kojim je, prema rečima predsednika FS Japana Kavabučija, posao završen 80 posto! Osim i Stojković bili bi ključni tandem japanske reprezentacije, samo što bi "Švabo" mislio na taktiku i sastav tima, a Piksi bi vodio računa o svim stvarima van terena.

Izvor: Press

(02. May 2007, 21:43:57)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile

sta reci ....
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I onda kad gubis ti...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia N70 ME
posto je to objavio Press...u najmanju ruku sumnjam da ce to biti tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I onda kad gubis ti...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia N70 ME
Piksi odbio mesto selektora Japana

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Stojković odbio je ponudu fudbalskog saveza Japana da preuzme mesto selektora te zemlje i ostaje u Beogradu.

Kako prenose beogradski mediji, Japanci su Stojkoviću koji i dalje ima ogroman ugled na Dalekom istoku ponudili višemilionski ugovor i savetnika u liku Ivica Osima:

"Poziv je otvoren i prija, ali nije vreme za klupu. Možda jednog dana, mada me zovu sa svih strana, njihovi mediji pitaju za komentar, a moj odgovor je kratak i jasan, da sam zauzet poslovima u Zvezdi. Ide sve po planu, pa ne mogu da stanem na pola puta, kada je najteže iza nas, a ispred izazov da idemo napred u evropskom stilu" izjavio je Stojković za Novosti.

Najnovija vest.Pravi covek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nadam se da ipak nece prihvatiti ponudu Japanaca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Ode piksi ode zvezda  Smile
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Lažnjak "a la Piksi"

JAVIĆU VAM AKO ODEM!

Stojković: Ostajem i dalje predsednik Crvene zvezde, a ukoliko se pojavi mogućnost da odem u Japan, obavestiću vas...

Dragan Stojković zasad ostaje predsednik Crvene zvezde, ali postoji mogućnost da ipak ode u Japan! Tako smo bar razumeli na jučerašnjoj konferenciji za medije koju je Piksi organizovao drugim povodom, ali se ipak, na insistiranje novinara, dotakao teme o kojoj priča cela Srbija.
Prema dobro obaveštenim izvorima, Piksi je dobio fantastičnu ponudu da se prihvati jedne od funkcija u fudbalskoj reprezentaciji Japana. Ipak, Stojković je u dilemi, jer još nije prošlo ni punih godinu dana otkako je preuzeo Crvenu zvezdu. Trenutno, on je preokupiran dovođenjem pojačanja koja su Zvezdi neophodna pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona. A Japanci?
- Zaista ima istine u svemu ovome o čemu se govori i piše, ali u ovom trenutku ne bih o detaljima - rekao je Stojković, i dodao:
- Lagao bih ako bih rekao da mi interesovanje ne prija, ali ja sam se već prihvatio jednog ozbiljnog posla, a to je ovaj u Crvenoj zvezdi. E, sad, šta će doneti dan, a šta noć, to ćemo još videti. Dakle, ja sam i dalje u Zvezdi, a ukoliko bude postojala mogućnost odlaska, svi ćete biti obavešteni...
Ipak, nepoznato je da li je prvi čovek kluba sa "Marakane" dobio konkretnu ponudu zvaničnika japanske fudbalske federacije ili je još čeka. Takođe, Piksi vešto krije i najsitnije detalje vezane za kontakte sa Japancima. A na sva dalja pitanja odgovorio je kratko i neodređeno:
- Zaista ne želim da pričam o detaljima!
I šta sad reći? Isti odgovori tumbaju se po beogradskoj štampi već tri dana. Šta se iza svega toga krije, zna samo Stojković, mi ostali možemo samo da nagađamo. Možda je ovo još jedna Piksijeva finta, slična onoj sa Mundijala 1990. godine, kada je na "petercu" slagao Španca Martina Vaskeza. Tada je postigao efektan gol za našu reprezentaciju, a Vaskeza "iščašio" za sva vremena. E, sad, da li će se i domaća javnost zaleteti kao bivši španski reprezentativac, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, moramo da budemo oprezni, Stojković je i dalje vešt dribler!
(D. R.)

Zadržati Žigića po svaku cenu

Predsednik crveno-belih čini sve napore kako bi Nikolu Žigića zadržao makar do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.
- Nikola mnogo znači klubu i moja je želja da on ostane. Učiniću sve da ga zadržim, a videćemo da li će to biti do kraja avgusta ili zime - poručio je Stojković.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ode Piksi miliona

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.