Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Реинкарнација или васкрсење  (Pročitano 5698 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49714
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
magic mastere , da bi dusha bila slobodna ,ne treba da se stidi svojih psovki vec da se hrabro bori i protov andjela i protiv demona dok ih ne unishti jer oni nemaju pravo da sude ....

treba se osloboditi samo psovki

đavo je psovka u prenesenom značenju, a anđeli su čist dio nas neopterećen psovkom,

svako sam sebi gradi i pakao i raj
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 11:53:29 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
euridicat, nemoj zezati onodys zbog čudnog pisanja, mislim da je on Mađar koji ne govori perfektno srpski - mesto Ada a sin Timur.

pozdrav za onodys!  Smile

Ma, ne zezam ga... Rekao, napisao je jos pri prvim postovima. Samo se malo salim, kao sto se i inace salim.  Smile

Dakle- psovke izbaciti. Slazem se, na zbog toga sto je to delo djavola ili andjela, vec zato sto je ruzna navika.

Mada ja mnogo psujem.  Smile Inace, po lingvistickoj def.- psovka je ventil!  Pa, pustite ventile, neka rade.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
O psovke, to samo nemocan covek radi iz ventilu, a meni tata da ne kaze kada cu psovati. Papa znaci tata, otac, Ni on ne mesa se u mojim ventilima , jer ko se u tome mesa moze da savlada me. To volim od mog zenu, prijateljicu, al od popi, pape niposto. Pervezno je jednostavno Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6555
da bi se udaralo glavom o zid ,osim tela potrebna je i dusha ,odnosno telo i dusha mogu da postoje samo zajedno ...

U jednom trenutku oni ce se razdvojiti, telo ostaje iza kao ljustura, dok dusa nastavlja dalje.

A sto se psovki tice, treba samo ograniciti njihovu upotrebu. Da ne psujemo za sve i svasta, vec samo onda kada je to zaista neophodno. Prekomernim psovanjem prljamo sopstvenu licnost. Ali mislim da je besmisleno da se cistoca duse odredjuje psovanjem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Naravno- pr. ja psujem kada me neko iznervira, ili kada samu sebe iznerviram ili mi jednostavno izleti. 

Salim se, al` trudim se da to redukujem. Kao.  Smile

Cistota duse se meri covestvom, ne psovanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Da li cemo postati u sledecu zivotu cetka za wc, ako cemo psovati. Ili uzecemo Bog kao nepostojajuca i huljacemo ga onda nije vaskrsio sin njegova zbog nase grehe? Slazem se sa tobom skle Smile Uopste nema veze to sa ljudskom rodnim osobinama, onda jeb.. mat.. zasto nisam rodio kao atlantidjanin, a to i bogat pre mnogo godina?
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
magic mastere , da bi dusha bila slobodna ,ne treba da se stidi svojih psovki vec da se hrabro bori i protov andjela i protiv demona dok ih ne unishti jer oni nemaju pravo da sude ....

treba se osloboditi samo psovki

đavo je psovka u prenesenom značenju, a anđeli su čist dio nas neopterećen psovkom,

svako sam sebi gradi i pakao i raj

pa u tome i jeste stvar shto ne postoji chist i nechist deo nechega (npr ochi su ogledalo dushe ,a guza i povezani organi su nechisti ... Smile) medjutim ,izmet izlazi iz celog ljudskog tela jer celo ljudsko telo troshi hranu koja se pretvara u izmet. zato chovek mora da kontrolishe i svoje "andjele" i svoje "demone" ,a ne da dozvoli da mu oni "sude"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6555
Bf, koliko mogu da primetim, ti si pravi materijalista.  Smile
Licno,mislim da smo mi svi nesto vise od skupa atoma. Ali, borba sa demonima... Samo se borimo protiv sopstvene licnosti. Niko ne moze da se oslobodi svojih "demona". Oni su tu, oni predstavljaju deo nase licnosti. Tu se slazem, da moramo da se borimo da bi ih kontrolisali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Kad nesto jako cvrsto drzis sa rukom, sigurno ce ispasti! To znaci da posedjivati licnost(sto inace samo jezicki forma) to znaci da unistavas to, ni manje ni vise.I odmah napravis alter egu, skroz alteru institucije ce te posedjivati, a marketing bas za to alat, da probude u tebi takve nuzde sto inace nebi bilo vazno. Razmisljanje o stanja posle smrti isto u potpunosti samo taj marketing crkve urade. A ja jos nisam ni to napisao da postoje uvek takve drstvene norme sto samo zato postoje da se ne uzima u obziru, a drsto kroz toga je penjao dole iz drvo. A to je vec tezak socijologija.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: dimitrije

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.