Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da ste organizatori beer festivala  (Pročitano 2288 puta)
28. Sep 2003, 13:12:00
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da ste organizatori beer festivala koga biste pozvali od pivara, od muzike, koliko bi to trajalo, gde bi bilo i kako bi izgledalo?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Izvini nije direktan odgovor na tvoje pitanje, ali ne skodi da se zna, a kao sto znamo sto neskodi........
U Minhenu postoji jedna stara, prastara kafana Hofbroj Haus i tamo je svaki dan festival piva sa kriglama od litar, cuvenim Bavarskim perecama od kilo i belim rostiljskim kobasicama. 365 dana u godini je festival piva gde se stimung uopste nerazlikuje od Oktober Fest-a. Kada Vas put nanese nekad u München javite se i bicete moji gosti u Hofbräu Haus.
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
@ Radovan III

Je l to "ona" pivnica? Znaš na koju mislim? Gdje su se našli "filantropi" pa prvo 1923. krenuli na München (poslije su neki tvrdili da je to bio puč), pa 1933. krenuli na vlast, pa 1939. na Poljsku? Tu pivnicu moram vidjeti.

@ SF

Tjedan dana. Pozvao bih švapske pivovare i domaće naravno. Dovukao bih tamburaše i Mađare naravno, i uživao. Makar sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
mob
Apple Kineska kopija
Laslo ne bi sam uzivao jer gde je piva i muzike odmah se skupi i narod...
Pravo da ti kazem moracu malo da procesljam istoriju jer mislim da je sve to pocelo u gradskom podrumu a ne u Hofbroju.
Bilo koja da je pivnica u Minhenu nazovi me ili napisi neku rec da se nadjemo i da nazdravimo, a u stvari lako je tebi kada ti treba pet sati do Minhena voznje dok sam ja picio devet  proslog meseca.
...nazad na temu...
Kada bih pravio Pivskufestu napunio bih bazen pivom, Muziku bi stavio na tribine, a svi gosti u kupace gace u na plivanje...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
A sta ako se neko upiski u bazen? Smile
Ja bih dovezla cisterne sa pivom. Bilo bi tu polivanja, razlicite vrste takmicenja u vezi piva i naravno nas ciganski orkestar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
mob
Apple Kineska kopija
Ma nece valjda, ali mislim da mi Srbi imamo tu losu osobinu da cim udjemo u vodu dublju od kolena moramo da pisamo... Zuto je zuto, nece se primetiti...
U Ulmu, gradu na obali Dunava video sam kafanicu sa orginalnom idejom.
Kafana se zove "Pivarska Akademija" i svako ko tamo dodje i popije pivo dobije jedno izuzetno lepo svedocanstvo da je posetio Akademiju, naravno stalnim gostima se belezi na podmetacu od case koliko su popili tako da posle popijenih pedesetak piva, naravno ne u jednom danu, dobijaju prekrasnu diplomu o zavrsenoj Akademiji. Diploma i Svedocanstva su tako lepo i kvalitetno uradjena tako da neznam odakle mu racunica to da radi....
U Minhenu ima jedan Pab "101 Pivo" i stvarno u njemu se sluzi preko stopedeset vrsta piva.
Joj podje mi voda na usta, odo ja do frizidera... Ziveli ....  :cepi:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Pravila bi festival tequile ne piva Smile mislim da Odin nebi imao nista protiv  

Kad bi moralo biti bas pivo,hmmm zvala bi moje podstanare oni bi znali vec sta da rade  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Ne bih se bunio Smiley

za beer fest obavezno TUBORG a ostali nek dođu ako 'oće Smiley
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pozvao bih pivaru BUD, nekoliko Nemackih, Holandskih i Irskih. Pa da se vidi ko je "jaci" po zezanju.
Normalno, napravio bih igru izmedju 4 vatre: stoji npr. 10 ljudi u jednom prostoru i sa sve 4 strane 4 cisterne ih polivaju pod pritiskom. Ko zadnji padne - taj vuce cisternu kuci. Smile

npr ...
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kako je vuce? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pivnica

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.