Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanje/obzervacija/pitanje  (Pročitano 5088 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Rjesenje je da se ne zazmiri nad tim provokacijama i s jedne i s druge strane jer se moze sasvim normalno diskutovati, pa cak i svadjati i ulaziti u konflikte bez da se medjusobno pljuje.
U savrsenom svetu da, u realnom ne.
Citat
Nije bas kao da je politika toliko osjetljiva tema pa da se ne moze razgovarati bez jednog 'zeleni ustaso'/'balijski retardu'/'bradati cetniku' u recenici.
Jeste, toliko je osetljiva.
Citat
Cak i na religiji, koja je mozda cak najosjetljivija tema za raspravu, ne postoji takav odnos korisnika.
Tacno. Upravo zato sto im je ostavljen prostor da o tome pricaju na ta dva politicka foruma. Da toga nema bio bi pokolj i na religiji i na istoriji i na mnogim drugim forumima gde se nadje neka tema koja makar podseca na nesto sto moze da bude provokacija za neku od strana.
Citat
Ovo vec ne znam, nisam primjetila da se negdje bljuvaju gore i odvratnije nego na politici. ALi ti bolje znas.
Na svakom drugom velikom forumu u regionu, gde te teme nisu zabranjene, na bilo kojoj temi na kojoj se dohvate rata i posledica.
Pa pogledaj samo youtube klipove sa benignim stvarima... sportskim uspesima, pesmama, ni n od nacionalizma a komentari da ti se zeludac prevrne...
Komentare ispod vesti sa sportskim uspesima gde se pominje pripadnih nekog od ostalih naroda...

Vecina ljudi o tim temama ne moze da prica normalno, stalozeno, razumno. Zato i jeste tako kako jeste.
Oni koji i mogu, ne zele da pricaju o tome jer znaju kakvi su drugi, i misle da je i sama prica o tome besmislena (u vezi cega se slazem), pa se okrecu drugim delovima ovog foruma...
Ako mislis da to nije tako, tj da ljudi mogu da o tome pricaju normalno - gresis.

To ti je kao da ides po celom stanu za tudjom decom i cistis telesne izlucevine... neko vreme i mozes sebe da nateras na to.. posle nekog vremena iz lepo zatvoris u sobu i pustis da uzivaju u plodovima svog rada... Smiley uleces samo ako je life or death situacija.

Verovatno imamo razlicito vidjenje kada su ovakve teme u pitanju, ali ja ovo radim 7 godina i verujem da vrlo retko gresim kada su procene situacije u pitanju... dokazano nebrojano puta...
Razumem ja tebe, ali razumi i ti mene... ni meni se to ne dopada, ali to je tako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ako mislis da to nije tako, tj da ljudi mogu da o tome pricaju normalno - gresis.

Normalni ljudi mogu normalno pricati o svemu. Smiley
Ali dobro, jasno .. ovo je forum i postotak ljudi sposobnih za iole zdravu konverzaciju je blizi nuli, tako da ..

Ok,
meni je i od prosle strane jasno, dobila sam odgovore, zahvaljujem jos jednom.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
You are welcome Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.