Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje u vezi garancije  (Pročitano 3322 puta)
26. Okt 2007, 12:42:13
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zanima me da li da se žalim Mobisu za Nokiu 8600 luna, pošto već nakon 4-5 dana počela zadnja maska da krcka, i pre par dana sam primetio (doduše sitno) fizičko oštećenje na strani telefona? Ono što mene ustvari interesuje je: da li uopšte da se cimam da vidim kod njih u čemu je problem ili će jednostavno da mi kažu nešto u fazonu "to je normalno" i "to oštećenje je verovatno nastalo u toku upotrebe telefona" i tome sl.?!
Da li takve stvari pokriva garancija? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
samo ces gubiti vreme i dobices nervozu,mislim da neces dobiti nov ali zato ce ti ga zadrzati nekoliko dana i otvorice ti telefon  bozem ce da ga stegaju i namazace ga malo da ne krcka dog ga uzmes a onda ista pesmioca,,,iako ja mislim da moguce je i da krcka malo pa nije ovo na velike strafove zategnut ,a plus slajder i plastika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa u tome i jeste stvar. Da je plastika, razumeo bih, nego nije. Donji deo zadnje maske dihtuje lepo, a gornji zeza. Dole kad bih uzeo klješta da ga razdrmam, ne znam dal bih uspeo. Telefon bi trebalo da je stegnut ko praćka, ali izgleda da nije. Ne znam da li da dam prijatelju koji radi u servisu, čisto da ga pogleda. Samo se bojim da otvarajući ne poništi garanciju, mada mislim da u tom gornjem delu nema šta da se prekine, pa da provale da je otvaran. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
Pazi ne kosta te nista da probas da trazis drugu masku ili telefon, mislim da se pozoves na garanciju... Ako nista onda probaj da sredis to sa ortakom u servisu pa sta ti Bog da Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
To ću verovatno i da uradim. Na garanciji ima još dva servisa, pa ako ne budu hteli u Mobisu, možda probam i u tim ostalim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
To ću verovatno i da uradim. Na garanciji ima još dva servisa, pa ako ne budu hteli u Mobisu, možda probam i u tim ostalim.

Pa normalno, mislim ne mozes nista da izgubis ako probas da se pozoves na garanciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ne verujem da ces ista uraditi, jer je u pitanju kvalitet izrade, a ne neki kvar... A Nokia jednostavno u najvecem broju slucajeva pravi telefone koji brzo gube farbu, gule se, krckaju, i sl. Konkretno, ta prica vazi i za tu 8xxx seriju, iako su skupoceni materijali u pitanju, znam da se mnogima desilo slicno sto i tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Da, ali posle 5 dana?! Smile Evo baš sam se juče zagledao, i na tom mestu gde je to minijaturno fizičko oštećenje, počeo je da se guli! Smile
Pitaću ih, pa i ako treba nešto da se doplati (samo da mi ne roknu neku cifru). Jer stvarno mislim da nema smisla. Pa na N73, koja ima šugavu plastičnu masku, nisam imao ni sličnih problema. Pogotovo ne u prvim danima korišćenja. Kako li će tek da bude za mesec dana?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Ima da skripi sve i da cvakce kao i na jugicu posle mesec dana hehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
meni je na luni prvo otpalo crno parcence na onom donjem zalisku ispod displeja koji sluzi da poguras prstom kad otvaras slajder. tu se sad vidi metal koji je ispod,

ta gornja plastika i kod mene ne krcka ali se maaaalko mrda,ali naravno dovoljno da nervira.

e danas,sam koristio telefon,spustio ga na sto i posle 10 minuta sam video da mi je napuklo staklo na displeju,negde blizu zvucnika,tel radi ali je ruzno videti slomljenostaklo.

Kako to da resim,imaju li nova stakla ili bar maskice,ma i plataicu ,jbes garanciju samo mi preporucite neki dobar servis.

Ista stvar imao sam 500 telefona svakakvih rangova,cena i proizvodjaca , nijedan nisam cuvao ovako kao lunu i nikad ni na jednom mi nije otpalo parche telefona i pukao displej,a ispadali su milion puta.  ovaj nikad ali evo.

Sta da radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.