Молим Вас да прочитате Тему: "Није ми заиста јасно", па ако сам погрешила, извињавам се на "досађивању", само желим неко своје,малено овде,право да заштитим. Поздрав!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jednostavno ta tema je otisla u teski offtopic, nije se sta imalo pricati, a nema nikakve potrebe drviti do u beskonacnost bez ikakvih konkretnih stvari. I pao je lock kao i x puta do tada... i kao i svaki put sa dobrim razlogom... Ne vidim nikakvu potrebu da se oko toga pravi drama... A posto je tebi sve jasno.. a ja nisam covek koji voli da se raspravlja bez potrebe u beskonacnost.. Lock..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!