Prvo nemojte da se seljacite admini i da brisete , ovo je jako bitno prvo da nadjemo soluciju pa onda krkajte !
Daklem...Jel se seca neko teme sto sam otvorio cini mi se na sportskom delu prosle godine u ovo vreme...Znaci bila je na foru da imamo fudbalsko takmicenje u skoli i da sam vam nabrojao igrace iz mog razreda koje vodim sa kapitenskom trakom na ruci . Nabrojao sam vam nase karakteristike i trazio od vas da mi pomognete u sastavljanju strategije.
Na kraju smo dosli do zakljucka da treba da igramo bunker i przimo kontre. Bili smo apsolutni autsajderi i kao takvi smo osvojili 3. mesto.
Da , dobro ste pretpostavili. Ove sezone ciljamo zlato. Od vas trazim da mi pomognete da nadjem tu temu , ja ne uspevam nikako kucao sam svasta u search , ali ne ide!
[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 22:47:18 od kokota »
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."