Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:59:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje + dijagnoza!  (Pročitano 1345 puta)
28. Jan 2013, 13:46:49
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 950
88 sam godiste
Visok 194cm
Tezak 95 kg

U svom zivotu koliko se ja secam jedino od cega sam bolovao su boginje ako je to bolest  , par puta neke mucninice i glavobolje , jedan prelom ruke , i iscasenje zgloba noge (kosaraka) , i neka izraslina iza uveta masno tkivo i to operisano i to je otprilike to za mojih 24 godina zivota.

Jdini porok pusenje. Nepijem , volim da pojedem , mada u poslednj vreme zbog obaveza neredovno jedem.

No zadnjih mesec dana oscam bol u grudima celom povrsinom , bude tu nekih desetak minuta i onda prestane na nekih pola sata do sat vrmena i vrati se , za svo vreme dok bol u grudima traje osecam blagi pritisak u glavi tj ne u glavi nego nekako sa strane glave kao da se koza zateze , desi se ponekada da me i probode nesto kao strujica ali to je to.Tako je pocelo , nisam se obazirao jer mi se desavalo ranije na kratko par sati i onda se nije vracalo mesecima.

U poslednjih dve nedelje osecam istovremeno sa bolom u grudima i bol u stomaku , grc koji uvek nestane kada pojedem nesto malo.

Zadnjih nedelju dana konstantno osecam veoma blag bol ili blize bi ga opisao kao puls u predelu lopatice na ledjima , neiritira me , jednostavno je tu i sem kada nista neradim zaboravim da postoji.

Zadnja dva dana sve ovo zajedno plus osecam se poprilicno prazan , muka mi je od cigareta , kafa mi prija , kiselo mi prija , ostala hrana mi je bljak , isto kao i sa bolom u grudima samo nezavisno od njega cas dodje pa ode i tako unakrsno vec dva dana.

U trenutku kada nestane taj osecaj pojeo bih sve sto mi padne pod ruku , odmah gledam gde je pekara i sta god da uzmem nemogu da se zasitim i osecam jaku potrebu da jedem jos.

Spavam dobro i cvrsto imam malu bebu u sobi na koju nereagujem kada place

Evo dok ovo pisem osecam sve ovo zajedno plus u zadnjih par sati osecam kao da mi moc u rukama opada ali samo u rukama.

Voleo bih da me neko kompententan posavetuje sta da radim kom lekaru da se obratim i sta bi i od cega sve ovo moglo biti.

Napominjem do pre mesec dana bio sam zdrav kao dren , imam metabolizam kao konj (doktorka na lekarskom pregledu za vojsku je ovo izjavila) , aktivan dan od 18 sati i vise za mene je normalan , neodmaram posle podne da bi povratio energiju dovoljno je da normalno prespavam 5 6 sati.Nisam alergican ninasta , jedem sve , nisam gadljiv , nisam lezao teske bolesti ustvari naveo sam gore od ceka sam malo bolovao.

Priznajem samo da kod lekara nisam isao zadnjih dv godine i pre toga sto sam isao bilo je za neke gluposti poput pokidani elementi i jednom masno tkivo iza uveta.

Nepijem lekove nikada!

Eto to je to.

Hvala unapred na odgovorima.

IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6630, valjda
Trudan si...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Anksioznost.Idi kod lekara obavezno i izvrsi sve provere.Nisam strucan uopste,ali mi lici na to.Dakle vadi krv i ostalo pa ce doktor sve da ti kaze.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
anksioznost, bas tako

tvoj problem je psihicke prirode I povezan je sa fizickim manifestacijama, od toga boluje jedan od tri coveka u nekom periodu zivota

razgovor sa psihologo bi pomogao u smislu da iznadjete sta je okidac te anksioznosti

moja preporuka, kao nekoga ko zivi dugi niz godina sa anksioznoscu I nervozom srca takozvanom, je sto manje stresa I teskobnih misli, kao I potiskivanja problema

nezadovoljstva resavaj ili pronadji ventile, sisteme protiv tih osecaja

ako podsvesno brines, opustaj se tako sto ces da imas citave razgovore sa sobom, ovo smesno zvuci, ali pomaze vise nego sto mislis

generalno, mozes da probas da jednom dnevno popijes pola Demetrina ili cak ceo, on sjajno utice na perifernu cirkulaciju I opusta vlaknasta tkiva, pozitivno utice na nervozu srca I nevoljne pokrete kao I fizicke senzacije

to moze da ti bude test, desetak dana, pa ako vidis da je bolje, onda makar sigurno znas da je u pitanju stres

nikad ne bih preporucivala lek za smirenje sem u slucaju ovog laganog leka za veoma gracilne osobe, sto bi rekla moja lekarka..

svakako porazgovaraj sa psihologom bar I ne brini, to ce sve prolaziti I vracati se, ako si tome sklon, takva ti I sudbina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Preziveces.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 950
Anksioznost.Idi kod lekara obavezno i izvrsi sve provere.Nisam strucan uopste,ali mi lici na to.Dakle vadi krv i ostalo pa ce doktor sve da ti kaze.

Citao sam sada povzuje se sa depresijom a ja i depresija u isti kos nikada Smile
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
nema veze sa depresijom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 950
anksioznost, bas tako

tvoj problem je psihicke prirode I povezan je sa fizickim manifestacijama, od toga boluje jedan od tri coveka u nekom periodu zivota

razgovor sa psihologo bi pomogao u smislu da iznadjete sta je okidac te anksioznosti

moja preporuka, kao nekoga ko zivi dugi niz godina sa anksioznoscu I nervozom srca takozvanom, je sto manje stresa I teskobnih misli, kao I potiskivanja problema

nezadovoljstva resavaj ili pronadji ventile, sisteme protiv tih osecaja

ako podsvesno brines, opustaj se tako sto ces da imas citave razgovore sa sobom, ovo smesno zvuci, ali pomaze vise nego sto mislis

generalno, mozes da probas da jednom dnevno popijes pola Demetrina ili cak ceo, on sjajno utice na perifernu cirkulaciju I opusta vlaknasta tkiva, pozitivno utice na nervozu srca I nevoljne pokrete kao I fizicke senzacije

to moze da ti bude test, desetak dana, pa ako vidis da je bolje, onda makar sigurno znas da je u pitanju stres

nikad ne bih preporucivala lek za smirenje sem u slucaju ovog laganog leka za veoma gracilne osobe, sto bi rekla moja lekarka..

svakako porazgovaraj sa psihologom bar I ne brini, to ce sve prolaziti I vracati se, ako si tome sklon, takva ti I sudbina  Smile

Hajd psihicke promene , jedino sto se kod mene psihicki promenilo i to u poslednjih par meseci je da pocinjem da zaboravljam , poceo sam sve cesc da zapisujem zbog licne predustroznosti , cak i nebitne stvari.
I da legnem premoren budim se onako kao da bih jos spavao.

IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung 111111
nema veze sa depresijom

Taman da kazem da smo se prvi put slozili oko necega  Smile

Ja kapiram to ovako..
Depresija je okidac za ovo sto mu se dogadja,jer mu mozak ne proizvodi dovoljno serotina.Sto je izazvano jelte nervozom i nemogucnoscu da uziva i drugacije gleda na probleme.
Udaraju ga napadi panike jer ga siba adrenalin koji on svesno ne moze da zaustavi.
I posle napada panike on se oseti ugrozenim jer misli da zdravstveno nije okej,pa krene da ga bije hipohondrija.Usled dugog efekta krenu cesci napadi panike,samim tim i depresija.
Obicno se manifestuje blagim vrtoglavicama do padanja u nesvest,tremor,ubrzan rad srca,ziganja u grudima , nervozom zeluca i grcevima u stomaku,utrne ti lice u nekim slucajevima,suse ti se oci pa te grebu u nekim slucajevima,vertigo,nivo koncetracije na nulu..

Sad ja nisam bas siguran,bamina je za to strucnjak ona bi mogla da iznese misljenje (ne dijagnozu).
Ali ja mislim da je ovo sve svakako okidac depresije pa makar ona bila i blaga..pa onda krene sve jace i jace da bije.

« Poslednja izmena: 28. Jan 2013, 15:32:00 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Anksioznost je drugo a depresija drugo. Evo ti dosta lepa tema da se informises o istoj...

http://forum.burek.com/anksioznost-t81785.html
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:59:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.378 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.