nije mi jasno zasto mi je skinut potpis kana neki drugi i dalje imaju veci potpis ngo sto je bio moj.Ako treba postavicu i njihova imena.Nije lepo da se prema jednima odnosite drugacije mego prema drugima.Ti bi to SF trebalo da znas ,ti si profesionalac.Svi smo mi ovde isti i ne bri trebali neki da imaju veca priveligeje a neki menje.Nisam jadan samo ja vec svi koji misle kao ja.Na jednom mestu sam nasao da je jedan program ostranjen samo zato sto je imao logo sa tri S.A gledao sam i po izbacemim forumasima,koliko ima srpsik nacionalisa.Da je bla slika necega drugog jos bi stajala kao sto stojo kod mnogih.Ako treba ime stavicu na koga mislim
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Oprosti u pravu si.Kod njih je samo potpis dugacak a slike su u redu.Ali te molim da ako nesto ne uradim kako treba me opomenes i ja cu je sam smanjiti ili uraditi onako kao sto je ispravno u mom profilu.Jednom sam postavio slicno veliki potpis pa me je neko opomenuo.Samo sto sam ja utripovao da je dozvoljeno 90 a ne 60 visina.Oprosti moja greska.Ti si pravi profenionalac.To si pokazo i poslednjom recenicom.Kao i time sto toliko vremena odvajas na nas forumase.
I sledeci put kad imas fiziolosku potrebu da izjavis kako vas nejednako tretiramo i kako su neki povlasteni, progutaj. Stvarno mi je vise muka takvog kenjanja.. ako negde imate jednaka prava, imate ih ovde.. samo sto ste vi generalno takvi da sve sto vama ne odgovara znaci da vas neko mrzi i da ce se zbog toga nad vama izivljavati. Lock.