IN < - Pitanja u vezi Windows Mobile programa samo ovde! - >LO (1/97) > >> :: Odgovori! |
| Autor: Mikele : |
| Ovde postavljajte pitanja vezana za WinMobile programe. Naglasite koji telefon imate, i koji OS je u pitanju. |
| Autor: josip122 : |
| Jel zna netko koji je program dobar za sakrivanje poruka i da mogu namjestiti da mi kad dode poruka se to ne vidi na displayu,inace radi se o samsungu i900 koji ima windows mobile 6.1? |
| Autor: wayfaringpilgrim : |
| Ja koristim Eye on Privacy, jer ima upravo opcije koje su meni potrebne, a to znači da je sličan ADL za Symbian. Mislim da nema tu opciju da se poruka ne vidi na displeju, ali za te stvari možeš probati nešto od ovoga: EasyHelper SMS Security, MagiCall, Smart SMS, Smart Inbox, Skb SMS Manager and Organizer, Call SMS Blocker, ZedSoft smsOrganizer, Efficasoft SmartBlock, Qimsoft SMS Assistant, itd. |
| Autor: josip122 : |
| Citat: wayfaringpilgrim 11. Avg 2008, 18:43:49 Ja koristim Eye on Privacy, jer ima upravo opcije koje su meni potrebne, a to znači da je sličan ADL za Symbian. Mislim da nema tu opciju da se poruka ne vidi na displeju, ali za te stvari možeš probati nešto od ovoga: EasyHelper SMS Security, MagiCall, Smart SMS, Smart Inbox, Skb SMS Manager and Organizer, Call SMS Blocker, ZedSoft smsOrganizer, Efficasoft SmartBlock, Qimsoft SMS Assistant, itd. Zahvaljujem,inace ovaj i900 je odlican samo sto me ovaj touch screen izludi,poludit cu dok se naviknem pisati poruke,ostalo je sve extra,samo se treba naviknuti na ovaj fon. |
| Autor: wayfaringpilgrim : |
| Ne znam da li si našao neku dobru virtuelnu tastaturu, ako nisi, probaj Resco Keyboard, ili još bolje - SPB Full Screen Keyboard. Tu je i PhonePad, TouchPal itd. |
| > Odgovori |
| ^ Povratak na viši nivo |
| >> Sledeća strana |