Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 700530 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Program koji salje poruke u odredjeno vreme koji sam ja nasao je  SymbianWave.SMS.Chat.240x320.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1. Ima ga za razlicite rezolucije ekrana telefona i odlicno radi,barem kod mene,inace program ima jos mnogo funkcija. Smile
Da, da, program koji je naveden ima tu tkz. "SMS scheduler" mogućnost da pošalje SMS poruku sa zakašnjenjem, tj., u unapred predefinisano vreme kao gomila drugih aplikacija za S60v1 i S60v2 uredjaje. Smile
Ko voli da se igra sa takvim glupostima ili ima baš zakazano slanje SMS poruke "u pet posle podne" onda kako ne bi zaboravio na slanje iste može konsultovati pomoć i jedne ovakve aplikacije!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Program koji salje poruke u odredjeno vreme koji sam ja nasao je  SymbianWave.SMS.Chat.240x320.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1. Ima ga za razlicite rezolucije ekrana telefona i odlicno radi,barem kod mene,inace program ima jos mnogo funkcija. Smile
Da, da, program koji je naveden ima tu tkz. "SMS scheduler" mogućnost da pošalje SMS poruku sa zakašnjenjem, tj., u unapred predefinisano vreme kao gomila drugih aplikacija za S60v1 i S60v2 uredjaje. Smile
Ko voli da se igra sa takvim glupostima ili ima baš zakazano slanje SMS poruke "u pet posle podne" onda kako ne bi zaboravio na slanje iste može konsultovati pomoć i jedne ovakve aplikacije!

Probao sam, ovo je ok. Znaci zavrsava mi posao. Sljaka kako treba. Hvala svima. Ovaj drugi problem jos nisam resio. Znaci potrebno mi je nesto sto moze u zavisnosti od trenutno aktivnog profila da regulise zakljucavanje tastature. Da ne bi sada bilo komentara evo objasnicu gde sam i kako to koristio. Koristio san na 6630 preko eprofiles-a ovu opciju tako sto sam stavljao da mi se tastatura zakljucava na profilima koje sam koristio van kuce, kada mi je telefon bio u dzepu. Kada sam kod kuce i kada su mi aktivirani profili tipa general ili noc, stavljao sam da se tastatura ne zakljucava, jer me je nerviralo da kada sam kod kuce i telefon mi stoju negde na stolu i kada ga uzmem i hocu nesto da vidim, a on zakljucan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ako ni jedna od ovih aplikacija za S60v3 koje su se nedavno pojavile za takve namene ne pomogne, onda nema još rešenja:

Symbian.Guru.AutoProfiles.v1.00
UltimatePortable.SmartProfile.v3.01
Smartphoneware.Best.Profiles.v1.0
Epocware.Handy.Profiles.v1.0

Lepo pročačkaj opcije istih, jer neke imaju tkz. zakazivanje(scheduler) gde je moguće dosta toga podesiti ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
A ako nema u tim aplikacijama procesljaj keylock aplikacije, sigurno ce te neka zadovoljiti Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S6 White
Znaci potrebno mi je nesto sto moze u zavisnosti od trenutno aktivnog profila da regulise zakljucavanje tastature. Da ne bi sada bilo komentara evo objasnicu gde sam i kako to koristio. Koristio san na 6630 preko eprofiles-a ovu opciju tako sto sam stavljao da mi se tastatura zakljucava na profilima koje sam koristio van kuce, kada mi je telefon bio u dzepu. Kada sam kod kuce i kada su mi aktivirani profili tipa general ili noc, stavljao sam da se tastatura ne zakljucava, jer me je nerviralo da kada sam kod kuce i telefon mi stoju negde na stolu i kada ga uzmem i hocu nesto da vidim, a on zakljucan.

Best.KeyLocker.v1.01...ima tu opciju da izabereš u kojim profilima hoćeš da se zaključava tastatura a u kojima ne...I provereno, bez problema, radi na E50 i na N95... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Svaka čast Nina ... Smile Smile Smile

Btw. moram iskritikovati milisav_bl-a, jer ne mogu da verujem da nije prvo isprobao aplikacije koje baš služe u direktnu svrhu zaključavanja tastature, pa tek onda tražio rešenje ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
@NinaNina

Hvaaaaaaaaaaaaala ti. Smile Stvarno si SJAJNA. Ovo je vec ko zna koji put da mi pomazes i stvarno sam ti VEOMA zahvalan. Ovo je i vise nego sto je Eprofiles na v2 mogao. Ovde mogu pored profila u kojima ce auto keylock da se aktivira, jos da biram i u kojim slucajevima ce da se aktivira, recimo samo na STANDBY-u sto je takodje ODLICNA stvar, zato sto me je upravo nerivralo to sto mi je na Eprofiles-u telefon nekada zakljucavao kada sam bio recimo u mp3 player-u, ili navigaciji, ili tako nekim programima gde je neophodno da mi tastatura bude otkljucana. Ovde moze i to, mogu i da dodeljujem zvukove za otklucavanje, otkljucavanje, ne znam sta jos sve moze, ali jos sam nesto nasao cime sam se odusevio. ODLICAN program. Znaci stvarno jos jednom MNOGO hvala. Ja mislim NinaNina da kada bi se definisao neki koeficijent korisnosti postova i kada bi se analizirali svi postoji svih clanova ovde, da bi ti bila ubedljivo na PRVOM mestu. Znaci ti posaljes post i resis problem. Smile

@Cigla tel.

Probao sam  Smile

Epocware.Handy.Keylock.v1.05.S60v3.SymbianOS9
Tektronic.KeypadLock.v1.00.S60v3

medjutim ti programi mi ne zavrsavaju posao. Ostalo nisam nista nasao. Ali sva sreca, pa je tu NinaNina i sada je sve OK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
@NinaNina
Hvaaaaaaaaaaaaala ti. ............... Ovo je i vise nego sto je Eprofiles na v2 mogao. Ovde mogu pored profila u kojima ce auto keylock da se aktivira, jos da biram................
@Cigla tel.
Probao sam  Smile
Epocware.Handy.Keylock.v1.05.S60v3.SymbianOS9
Tektronic.KeypadLock.v1.00.S60v3
milisav_bl, niko ti nije kriv što na svom S60v2 telefonu nisi isprobavao sve aplikacije za koje si smatrao da su ti potrebne! Mogao si probati i ranije program koji ti je ponudila Nina na tvojoj 6630 nokiji recimo, jer SmartphoneWare Best KeyLocker postoji već duži niz godina za S60v2 uredjaje. Nekada davno se zvao "Symbianware.KeyLocker" ... Smile

Bez ikakve uvrede, ali smešno je videti da sada otkrivate "toplu vodu" i aplikacije koje cirikulišu godinama ... Stvarno je zabavno sve ovo pratiti ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Meni je Eprofiles zavrsavao posao odlicno. SMetalo mi je ponekad samo to sto se telefon zakljucavao i ako je bilo pokrenuto nesto sto mi je trebalo i kada nije trebalo da se zakljuca. Programa je kao sto znas i sam bilo, tacnije ima ih za V2 bas dosta i stvarno nisam imao ni vremena ni zivaca da isprobavam sve njih, narocito sto mi se dosta puta desavalo da nakon tako isprobavanja nekog programa zeznem symbian, pa onda ili backup restore, ili format, pa sve iz pocetka. Takodje desavalo se da se programi medjuosobno ne vole, pa da blokiraju jedan drugog i tako dalje. Zato sam ja posle mnogo eksperimentisanja nasao dobitnu kombinaciju svih programa koji su mi potrebni i koji se medjusobno podnose i od tada sam dosta manje eksperimentisao sa nepotrebnim stvarima. Uglavnom sam snimao samo sta mi je potrebno i to su uglavnom bili programi koje vec nisam imao. Postojece sam samo u retkim slucajevima menjao novim verzijama. Sve u svemu poenta je da i ako sam mislio na osnovu svih pricao koje sam slusao i citao da cu imati velikih problema da obezbedim tu neophodnu bazu programa koje sam koristio na 6630, medjutim evo posle samo par dana imam sve to i jos vise od toga. Znaci u mom slucaju nema nikakvih problema sa symbian-om 9.1 i za sada mogu da kazem da sam prezadovoljan. To ne znaci da necu naici na neke stvari koje ce mi smetati, ali na osnovu onoga sto sam do sada imao prilike da vidim, ovo je sjajno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
...............i ako sam mislio na osnovu svih pricao koje sam slusao i citao da cu imati velikih problema da obezbedim tu neophodnu bazu programa koje sam koristio na 6630, medjutim evo posle samo par dana imam sve to i jos vise od toga. Znaci u mom slucaju nema nikakvih problema sa symbian-om 9.1 i za sada mogu da kazem da sam prezadovoljan. To ne znaci da necu naici na neke stvari koje ce mi smetati,.............
Sada trenutno nije problematično naći dosta potrebnih aplikacija za S60v3 jer su se pojavile gotovo sve postojeće revizijie poznatijih S60v1/v2 aplikacija, ... ali, pre godinu dana kada su svi kupovali S60v3 telefone nije bilo ni "S" od spomena recimo neke aplikacije za baratanje profilima i sl. ... što samo govori da tada ovi telefoni nisu vredeli sa strane OS-a ni zrno graška.

Tako da ono što si čitao, odnosi se na protekli period uglavnom. Doduše, još manjkaju dosta potrebnih i obaveznih aplikacija koje nisu još napisane za ove nove 9.x modele, "manjka" i ta zabrana u OS-u i nemogućnosti koje iz toga proizilaze, ali ima se mora se priznati dosta toga što samo pre godinu dana nije bilo moguće naći.

Po meni, da se pojavi Psiloc TotalIr za ove uredjaje bio bi pun pogodak ... univerzalni daljinac za kućevne uredjaje na kome se navodno radi .... da se još pojavi Mtvoid.ControlFreak, pa RepliGo, ..... neki muzički plejer "kao svet" poput recimo PowerMp3 jer to manjka za S60v3 ... i sijaset drugih izvanredno korisnih aplikacija sa S60v1/v2 bilo bi "full" ... ovako, i dalje nema osnovnih aplikacija koje su ranije postojale, da ne govorimo da nema uopšte novih koje ranije nisu postojale.
I te nove koje su se pojavile samo za S60v3 se mogu na prste jedne ruke prebrojati ...

Tako da, situacija je dobra što se tiče softvera za S60v3 ali nije ni približno odličnoj, jer telefoni koštaju nenormalno a bez aplikacija ne vrede ništa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.