Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 244099 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia n80
u zajebo si ga ko do kurca,covek lepo pita, ti moderator umesto sto saljes te smajlie i kurvinski se smejes treba da pazis kuda ide rasprava i pomognes nama i naravno mi tebi da ovaj forum ucinumo boljim.
IP sačuvana
social share
hjkjkjkjk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Born to be wild

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4116
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k770
u zajebo si ga ko do kurca,covek lepo pita, ti moderator umesto sto saljes te smajlie i kurvinski se smejes treba da pazis kuda ide rasprava i pomognes nama i naravno mi tebi da ovaj forum ucinumo boljim.
ej covjece nemoj mi napadat frenda inace... Smile
covjek je svojim smajlicima pokazao da se slaze s odlukom da se koristi photoshop, a ne se "kurvinski" smijao Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia X6 32G, X3

...Imam problem (na koji sam potrosio malo vise vremena no sto mi se svidja) da, kad pritisnem dugme (za javljanje) na BlueTooth slusalici - ona prozove telefon (N70) i one krene da trazi u imeniku kontakt koji odgovara necemu sta se cuje kroz mikrofon, a u skladu sa VOICEDIAL funkcijom. Problem je sto ja NISAM nijednom "clanu" mog imenika dodelio tu funkciju, a telefon (na osnovu necega sta je u'vatio preko mikrofona) bez obzira na to - zove neki od kontakata.

Isprobavanjem sam utvrdio da, bez obzira sto nisam ni aktivirao ni snimio sekvence za voicedial - telefon uspe (ponekad) da "nabode" koga sam ja to hteo da zovem. Valjda uporedjuje zvuk sa "pattern-om" koji bi proizveo njegov sintisajzer kad bi citao naslove kontakata????

Elem - KAKO SE TO SRANJE ISKLJUCUJE?!?! Smile....

Cini mi se zanimljiv problem. Ne koristim blutut slusalice ali bi hteo ponekad da koristim voice dial, medjutim kako je gore navedeno ne mogu (ili ne znam) da iskljucim sintisajzer...
 I opet, ZNALI NEKO KAKO SE TO ISKLJUCUJE?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
posto niko ne zna vise necu ni da vas konsultujem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
Ljudi, stvarno sam se trudio, ali nisam uspeo da nadjem, da li ima neki program za Symbian (n70) kojim mogu da kontrolisem nekoga ko mi npr. uzme telefon, bajagi da vidi sta ima, a ustvari cita poruke...Hocu reci-kako da, nakon toga, vidim sta je on ustvari radio?
Nadam se da nisam prekrsio neko pravilo, ali stvarno nisam uspeo da naletim na temu gde se pominje gore navedeno!
Pozdrav svima i hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Da, ovo je moj potpis...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy S6 White
Ljudi, stvarno sam se trudio, ali nisam uspeo da nadjem, da li ima neki program za Symbian (n70) kojim mogu da kontrolisem nekoga ko mi npr. uzme telefon, bajagi da vidi sta ima, a ustvari cita poruke...Hocu reci-kako da, nakon toga, vidim sta je on ustvari radio?
Nadam se da nisam prekrsio neko pravilo, ali stvarno nisam uspeo da naletim na temu gde se pominje gore navedeno!
Pozdrav svima i hvala unapred...

Jedini program za koji sam cula, ali ga nisam imala (trenutno ne znam ni kako se tacno zove)...jeste da podesis da ti od momenta kad ga pokrenes, pravi screenshootove na svakih 5 sekundi ili na koliko ga podesis...Kao sto vec rekoh, nisam ga imala...potrazi cu ga negde...pa ako ga nadjem, ti ces biti prvi koga cu obavestiti... Smile

Mozda se neko jos seti ovog programa, a mozda ga ima neko???... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
Hvala NinaNina... Smile Smile Smile
Nadam se da ce znati neko...
IP sačuvana
social share
Da, ovo je moj potpis...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Get Rich Or Die Tryin'

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
SonyEricsson P990i
Da li ima neki program koji bi mi omogucio da namjestim
da mi se reprodukuje neki zvuk kada otvaram i zatvaram telefon?
Inace imam Nokiu 6260.
I da li postoji neki program ili nesto slicno pa da mi omoguci da pisem cirilicu u porukama?
IP sačuvana
social share
Samo su ljudska glupost i svemir bezgranichni !!!

Pravila su tu da se krse, a ograde da se preskacu!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zna li ko gdje mogu skinuti teme,igrice i aplikacije za nokiu 3250  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
posto niko ne zna vise necu ni da vas konsultujem Smile
Kakvi ste vi likovi! Smile Prvo si sam odgovorio na tvoje pitanje pružanjem imena tri programa:
Da li postoji bolji progam za obradu  ne samo rezolucije vec i ostrine slike(PHOTOACUTE,PHOTOFIX,FLEXICAMPRO)
Neki  bolji od ovih? Smile
>> onda ispade da ti treba nešto bolje.
Niste valjda svi mala deca pa verujete da je telefon u stanju da ispravi rezoluciju i oštrinu sliku preko neke aplikacije koja je instalirana u njega?!?
Imaš recimo za telefon još i "Ulead.Photo.Express", Bitween Photo Editor v1.10, Nokia photo picture editor, SysOpen.Digia.ImagePlus v2.1.4, .... zatim same aplikacije za pregled slika imaju mogućnost "poboljšanja" oštrine tipa > Resco Photo Viewer ili Zensis.PhotoRite i još mnogo drugih kojh ne mogu da se setim ... ali ni jedna neće doneti neka drastična poboljšanja kako si već primetio isprobavajući prethodna tri programa koja si nabrojao.
Šta bi onda hteo, i zašto tvrdiš da niko ne zna?!? Zar ti lepo nije odgovoreno da to radi Photoshop?!?

Ti mora da imaš nešto protiv mene?!? Nisam se ja "kurvinski" smejao već sam bio oduševljen odgovorom gospodina @djokica1973 koji je jedini ovde trezveno i razmišljao i pružio adekvatan i kvalitetan odgovor.

To što pojedini zamišljaju da su ovi telefoni sa operativnim sistemom svemogući pa bili bazirani na SymbianOS ili WM i misle da mogu da zamene PC aplikacije za obradu slika koje zahtevaju procesore od par giga a ne nekih bednih 100 i kusur Mhz ja ne mogu da im pomognem!
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 15:26:27 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.722 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.