Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 246137 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Uglavnom pravi problem kada je više takvih programa instalirano. Obriši FSCaller, pa probaj!
Bas tako.... meni su probleme pravili recimo ful screen caler i call cheater.... Jednostavno oba programa se aktiviraju kada me neko nazove i onda se izmedju sebe Smile dok ja ne popi*dim i ne sredim situaciju Smile
Nije pozeljno da imas dva ili vise programa iste ili slicne namjene istovremeno, to je moje iskustvo (mada i to zavisi od fona , verzije fw-a isl.) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple Iphone 4
Izbrisao sam fscaller i verzija 1.50 nije htjela da radi,pa sam skinuo zadnju verziju skyecallera 1.60 i nju sam normalno otvarao i sve podesim i kad mi zazvoni tel ekran samo pobijeli...neznam sta je u pitanju,za svo ovo vrijeme fscaller je bio na karticu u obliku fajla i neaktiviran,dakle neinstaliran pa ga nije mogao ometati!
??????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
jesi li odavde skinuo 1.60 veziju da i ja probam.... Pa da vidimo radi li. (isti nam je fon koliko vidim)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
jesi li odavde skinuo 1.60 veziju da i ja probam.... Pa da vidimo radi li. (isti nam je fon koliko vidim)

Samo da napomenem: instalirajte program na memoriji telefona a ne na MMC pa proverite njegov rad(savetovao bih radije verziju 1.50 nego 1.60)! Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 20:50:43 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Pored ovoga, ne mogu da shvatim činjenicu da ne možete naći dobru verziju programa: Full.Screen.Caller pored toliko postavljenih verzija?!?
Imate i treći program pod nazivom SmartCom.Pro - puno ime:
Aims.Migital.Technovations.SmartCom.Pro.v2.00.S60.SymbianOS7.Cracked-BiNPDA

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SmartCom.gif
(114.92 KB, 175x206)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
O ovom cuvenom programu i jos cuvenijem hakeru koji ga je razbio (zbog njega je @cigla tel morao formatirati fon i jos neki).... (slike su jace od rijeci) Smile

Skyestream.Ltd.SkyeCaller.v1.60.S60.SymbianOS7.Cracked-3G365

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Scrshot02.jpg
(24 KB, 176x208)
Scrshot03.jpg
(13.59 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG Nexus 5
ja takođe moram da se izjasnim kada je u pitanju softversko umeće gopodina KEN-a.lično sam probao jedno 9-10 različitih aplikacija krekovanih od strane pomenutog gospodina , ni jedna aplikacija "bar kod mene"nije radila kako treba(neke su čak zabagovale telefon da ni safe mod nije pomogao) Smile. toliko od mene. sorry ako je odgovor offtopic.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
ja takođe moram da se izjasnim kada je u pitanju softversko umeće gopodina KEN-a.lično sam probao jedno 9-10 različitih aplikacija krekovanih od strane pomenutog gospodina , ni jedna aplikacija "bar kod mene"nije radila kako treba(neke su čak zabagovale telefon da ni safe mod nije pomogao) Smile. toliko od mene. sorry ako je odgovor offtopic.  Smile
Zato ja i rekoh da je bolje verziju 1.50 instalirati na memoriju telefona i radiće savršeno! Smile
Skyestream.Ltd.SkyeCaller.v1.50.S60.SymbianOS7.Cracked-SyMPDA
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Kasno Marko na Kosovo stize..... Smile
Ma ja ne koristim ni fabricki prikaz slika u imeniku ,al eto djavo mi ne dade mira Smile
Morace format da padne pocele su i druge aplikacije da izbacuju sistemske greske (ovom prilikom se zahvaljujem gospodinu Kenu sto nam je podario program nevjerovatnih mogucnosti - s*ebes telefon za 5sec. To dosad nisu uspjele ni n gage igrice ni klinci koji su ih igrali. Njihov rekord je 2 min) Smile Smile

P.S. Sto se mene tice ovaj program je @lesnina podvuceno zutom  Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 23:18:37 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple Iphone 4
dakle meni ne radi kako treba ni 1.5 ni 1.6 verzija skyecaller-a,nesto bolja je 1.5 koja kad-kad izbaci sliku ali je resajzuje pa je kvalitet uzasan! Zato najbolje mi se do sad radi FSCaller pro S60 dopunjena edicija ima ga na download-u...Neznam kakav je kvalitet slike preko ovog programa koji je Cigla preporucio i da li je slika i kad stignu poruke...ima li ga u download bazi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.