Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 638 639 641 642 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 250761 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6233
xcdr: Najnovija, sveze fleshovan, naravno pre oko mesec dana mozda ... Smiley
Nije do toga sigurno, problem je sto sistem izgleda podrazumevano iscitava (skenira) sve .jpg, .gif, .bmp ... fajlove cim udjes u galerija\slike i onda ih tu prikaze u gomili, bez obzira da li si ih razvrstao u razlicitim rucno napravljenim direktorijumima.
Da, cilj mi je da mogu recimo na kartici da napravim svoj direktorijum i da u njega smestam slike, ali da mogu da ih vidim tek kad odem u taj direktorijum, a ne da budu vidljive i kad odem u glareija\slike. Drugim recima, kad bih mogao da nateram sistem da iscitava samo slike koje se nalaze u galerija\slike kad odem u isti, a ne i sve druge direktorijume koje se ne nalaze na toj putanji, bilo bi super. Smiley

Ovo sto je rekla NinaNina je dobra fora, zavrsice mi posao privremeno (a mozda i trajno ako ne postoji drugo resenje), nisam se setio toga... Hvala...  Smile

Smiley
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6233
jesil probo da instaliras taj program na memoriju telefona. ja sam recimo onaj problem sto sam juce postavio sa dreamchatom (potpuno isti problem je bio ko kod tebe, ono ko na sekundu nesto krene i onda se vrati u meni) rijesio tako sto sam ga instaliro na memoriju telefona. probaj, mozda upali.

Nece, ne radi...  Smile
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
jesil probo da instaliras taj program na memoriju telefona. ja sam recimo onaj problem sto sam juce postavio sa dreamchatom (potpuno isti problem je bio ko kod tebe, ono ko na sekundu nesto krene i onda se vrati u meni) rijesio tako sto sam ga instaliro na memoriju telefona. probaj, mozda upali.

Nece, ne radi... Smile
Pa normalno da neće kada nije kompatibilan(S60: Symbian OS7) sa 6630 modelom. Skini neki kompatibilni i uživaj!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
w-Greetings "Birthday Edition" 1.0

Last Update: 03/20/2006 

Compatible devices:
Nokia 3650, Nokia 6600, Nokia 7650, Siemens SX-1

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

w-Greetings.gif
(65.29 KB, 208x320)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
xcdr: Najnovija, sveze fleshovan, naravno pre oko mesec dana mozda ... Smiley
Nije do toga sigurno, problem je sto sistem izgleda podrazumevano iscitava (skenira) sve .jpg, .gif, .bmp ... fajlove cim udjes u galerija\slike i onda ih tu prikaze u gomili, bez obzira da li si ih razvrstao u razlicitim rucno napravljenim direktorijumima.
Da, cilj mi je da mogu recimo na kartici da napravim svoj direktorijum i da u njega smestam slike, ali da mogu da ih vidim tek kad odem u taj direktorijum, a ne da budu vidljive i kad odem u glareija\slike. Drugim recima, kad bih mogao da nateram sistem da iscitava samo slike koje se nalaze u galerija\slike kad odem u isti, a ne i sve druge direktorijume koje se ne nalaze na toj putanji, bilo bi super. Smiley

Ovo sto je rekla NinaNina je dobra fora, zavrsice mi posao privremeno (a mozda i trajno ako ne postoji drugo resenje), nisam se setio toga... Hvala... Smile

Smiley
Stvarno nemam pojma...kod mene kad stavim slike u folder one su tu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630 + N95
Zašto Kaspersky beta 2 nemože da se instalira na mojoj sveže flešovanoj N6630 ( v 6.03.08 )?
(Unable to verify supplier.Continue anyway?  Install ? yes .....Try other versions
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 17:05:07 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
veoma zanimljiv trik ovo sa fexplorerom i hide-ovanjem slika, to radi i sa video zapisima, ali ne radi kada su u pitanju pesme (tracks), isto hide-ujem folder u koje ih stavim, ali one se pojavljuju u Gallery-ju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 5
Zašto Kaspersky beta 2 nemože da se instalira na mojoj sveže flešovanoj N6630 ( v 6.03.08 )?
(Unable to verify supplier.Continue anyway? Install ? yes .....Try other versions

i kod mene se to isto dešavalo,a program ti je već sam rekao da probaš drugu verziju.naravno da će ti raditi sa nekom drugom verzijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630 + N95
(Unable to verify supplier.Continue anyway? Install ? yes .....Try other versions

i kod mene se to isto dešavalo,a program ti je već sam rekao da probaš drugu verziju.naravno da će ti raditi sa nekom drugom verzijom.
Radi Smile bravo Eugene biće ovo jedini program koji ću regularno kupiti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Whats up!!!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1213
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6630
Ima li ijedan program za Symbian da mi može na desktopu biti neka pokretna animacija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 638 639 641 642 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.194 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.