IN < - Pitanja o proizvodima iz Burek Prodavnice - >LO
(1/19) > >> :: Odgovori!
Autor: SerbianFighter :
Uslovi kupovine u Burek prodavnici

Potvrda kupovine:
Nakon slanja porudžbine bićete kontaktirani putem telefona koji ste ostavili radi potvrde porudžbine. U slučaju da ne budete dostupni, poziv će biti ponovljen nakon nekog vremena, a zatim poslat mail. U slučaju da ne bude potvrde sa Vaše strane, porudžbina neće biti realizovana.

Minimalna vrednost narudžbine:
Minimalna vrednost artikala u Vašoj korpi sa poštarinom je 500,00 RSD. U slučaju da je u korpi manje, nećete moći da izvršite kupovinu. Ovo ograničenje se ne odnosi na narudžbine sa kuponima.

Kuponi:
Kuponi su kodovi koje upisujete prilikom naručivanja, a koji Vam omogućavaju da dobijete posebne povoljnosti. Postoje tri vrste kupona:

- Besplatna poštarina - krajnju cenu umanjuje za troškove poštarine.
- Procentualni popusti - krajnju cenu umanuje za odredjeni procenat.
- Fiksni popusti - krajnju cenu umanjuju za neki fiksni iznos.

Kuponi mogu trajati odredjeni broj upotreba, ili odredjeni vremenski period.

Poštarina:
Cena poštarine se formira na osnovu broja artikala koje ste naručili i to na sledeći način.
Osnovna cena za jedan artikal je 150,00 RSD, svaki naredni artikal uvećava vrednost poštarine za 50,00 RSD dokle god imate manje od pet artikala. U slučaju pet i više artikala, poštarina je besplatna.
Uslugu transporta i dostave vrši kompanija CityExpress. Kurir Vas može kontaktirati telefonom, u slučaju da ne može pronaći adresu ili želi da proveri da li ste na adresi.

Plaćanje:
Narudžbina se plaća kuriru prilikom dostave. Molimo Vas da pripremite tačan iznos u dinarima radi sprečavanja komplikacija.

Neadekvatna veličina:
Kod svih artikala koji su dostupni u više veličina, dostupna je tabela sa dimenzijama da bi se izbegao ovaj problem. Ukoliko do problema ipak dođe, zamena je moguća ukoliko je odgovarajući artikal dostupan, u kom sličaju kupac snosi troškove ponovnog slanja.

Naručeni proizvod nije dostupan:
U slučaju da neki proizvod koji ste naručili nije dostupan, kontaktiraćemo Vas sa tom informacijom i predlogom rešenja tog problema.
Autor: cakki :
Prvo da pohvalim nov izgled i ponudu u burek prodavnici, sve odlično izgleda  =D>

Imam dosta nenaručenih nagrada sa kvizova i iz kladionice, pa da priupitam (pošto sam na prošloj temi pročitao da ne mogu da se naruče duksevi), da li mogu da  poručim recimo šolje, kačkete,polo i T majce?
Autor: SerbianFighter :
U narednih 10ak dana cemo pripremiti "saopstenje" za pobednike kvizova u vezi dosadasnjih i buducih nagrada, pa cu to dati sudijama da obaveste sve pobednike ;)
Autor: cakki :
OK, hvala  :flower:Autor: Bane93 :
imam jedno pitnje, naručio sam proizvode još u subotu 21.02.2009. i samo sam dobio e-mail sa spiskom proizvoda i konačnom cenom, do sada nisam bio kontaktiran putem mobilnog telefona. Neznam sada da li je narudžbina otkazana ili u čemu je problem?
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana