Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 483 484 486 487 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 886288 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Moraću pažljivo da pregledam sve do čega se od informacija može doći,jer vidim da na svaku od pomenutih ima ozbiljnih zamerki.Hvala svima.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Moraću pažljivo da pregledam sve do čega se od informacija može doći,jer vidim da na svaku od pomenutih ima ozbiljnih zamerki.Hvala svima.
E da,pogledaj i igru Evochron Legends...isto neki space simulation,mada ja kad sam trazio igru pre par godina,nije imala odakle da se skine...A ako hoces online space sim,pogledaj Black Prophecy,mada,igra je jos u beta fazi,i ja kad sam je igrao pre par meseci bila je poprilicno losa ako zanemarimo grafiku koja je odlicna za mmo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Sreća da sam na vreme uštekao Home World 1 i 2,Free Space 1 i 2 (sa silnim modovima),Freelancer-a...Bilo je još par (ništa mlađe od 2004.) manje bitnih i lošijih,ali sam ih razdao.
Gre´ota što je žanr toliko zapostavljen i bezobrazluk što je MS u Frilenseru operisao brodovima koji deluju 3x ružnije i neozbiljnije od tadašnje konkurencije.Ta je igra mogla biti prava pravcata gromada.
Sada mi je frka da ne odaberem neko sranje koje će mi na duže ogaditi i sam žanr.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2012, 22:21:56 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nec Vivaz U5i
Sta mislite da li da uzmem COD black ops na steam,vec imam MW3 i da li da uzmem MW2 na steam ili je bolje igrati to preko alteriw.neta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
World of WarCraft ubedljivo najbolja igrica po mom misljenju. Svaka cast Blizzard-u kako je genijalno osmislio ovu prelepu igrici. WoW ce mi zauvek ostati u srcu! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
Sta mislite da li da uzmem COD black ops na steam,vec imam MW3 i da li da uzmem MW2 na steam ili je bolje igrati to preko alteriw.neta?

mw2 nikako , evo i zasto:
-no recoil weapons
-too much boosters and campers
-shit maps
-game itself allows bad players to be good
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson Xperia mini
World of WarCraft ubedljivo najbolja igrica po mom misljenju. Svaka cast Blizzard-u kako je genijalno osmislio ovu prelepu igrici. WoW ce mi zauvek ostati u srcu! Smiley

WoW jeste dobra igra, ali problem je u tome sto ti ocigledno nisi "pregledao" ni jedan talas u moru dobrih, odlicnih i manje dobrih igara.

btw. "igrica" je naziv za nesto tipa "tetris", WoW, po meni se ne moze bas nazivati "igrica".

Sorry na off

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Jel se sjeća neko kako se zove ona stara trkačka igrica, bila je aktuelna prije desetak godina, voziš automobile koje možeš da biraš kao u nfs, a misije biraš tako što potvrdiš sa enter sa mreže koja je sastavljena od sličica 5 x 5. Ima opcija i da se vozi trening, trebaš sa autom da pod ručnom kočnicom uradiš 360 stepeni oko postavljenih čunjeva. Sjećam se da je bio mercedes u igrici, gledao sam stalno druga kako igra u internet kafeu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
izgleda ko da trazimo iglu u plastu sena

Juiced?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 483 484 486 487 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.