"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Poželi li neko da isprati kompletan prolaz kroz "The Surge" (koji već pomenuh kao igru čije bi igranje bilo gubljenje vremena) , preporučujem mu Lobos Jr-ov prolaz,pošto je tip zaluđen za ovakav tip igara.Bolje je gledati njega koji jeste smešan,ali nije glupson,niti sisoje,nego razne idiote kojima ne rade ni refleksi,niti mozak,a o orijentaciji da i ne govorimo.Pomirite se sa tim da igra poduže traje.Kada započnete gledanje - biće vam jasno zašto i shvatićete da je Lobos lik naoružan neverovatnim strpljenjem :
Lobos utekao,ima ih par koji igru dovršiše.Ili su loši,ili nisu odradili sve sporedne zadatke.Uprkos tome,izgurate li gledajući nečiji prolaz do kraja,videćete da postoje dva završetka...i oba su smuljana,zbrzana (uslovno rečeno "otvorena") i nezadovoljavajuća.
Ne mogu da se sjetim naziva jedne stare igrice a igrao sam je kao dijete stalno. Volio bih da se prisjetim a ne mogu da se sjetim nikako. Pomozite... :D
Kameno doba je u pitanju, vi ste glavni junak koji vozi improvizovani ručno napraljevi helikopter u obliku kocke, elise su bile od nekog jakog lišća čini mi se. Upravljate tim helikopterom sa strelicama na tastaturi i imate kao neke pećine odakle izlaze neka ženska i stari djed, pećine su označene rimskim brojevima i kada izađu kažu u koju pećinu žele da ih odvezete, a prethodno ste sletjeli blizu njih da bi mogli da uđu kod vas u helikopter. U nekim daljim misijama se pojavljuje i dinosaurus koji spava i voda, pa ukoliko putnike ne pokupite kako treba, spadnu sa te platforme u vodu pa morate da ih vadite iz vode inače se utope...
Edit: Evo je, našao sam :D Ugh! se zove igrica
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(31.2 KB, 640x508)
« Poslednja izmena: 31. Maj 2017, 20:47:05 od jgjgjgjgjg »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Na njemu je FitGirl bazirala svoj repak (8 GB) za koga kažu da odlično radi , uz 2 napomene :
1) koristi Revolt-medicinu koja,navodno,omogućava igranje on-line sa ljudima koji poseduju istu "medicinu" 2) ako se instalira na Win10,treba to raditi u modu kompatibilnosti sa Win7
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.