Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Бачка за делове БИХ где су Срби већина?
Наравно
33.3%  (2)
Не
66.7%  (4)
Ukupno glasova: 6
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ампутација Бачке  (Pročitano 678 puta)
19. Apr 2008, 14:14:07
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ампутација Хрватске = спас Југославије, ампутација Бачке = спас Србије
Стојан Протић је предлагао аптутацију Хрватске (од реке Крке, преко Загреба, до Подравине) из Југославије, како би се створила велика Србија у Југославији, и како би се Југославија решила сепаратистички настројених хрватских политичара. Трумбић се са тим није сложио а краљ је жалио за тим, и ако је раније и сам био против тога.

Да је дошло до ампутације Хрватске, вероватно би се избегла и НДХ, а и скорашњи рат и  егзодус се неби десио. Србија би данас била већа него што је сад.

Иста ствар се догађа са Бачком. Погледајте, Мађари траже аутономију, формирала се "ОО" Бачке, Баната, Срема и Барање. Мени највише смета што ти титови аутономаши (Чанак и компанија) о Банату и Срему говоре као да је то новосадска депонија. Банат је најбогатији део Србије, Нови Сад се претвара у метрополу а Панчево умире. На овом форуму сам изнео, у неким ранијим темама, аргументе о новосадистичкој и бачванској пљачки Баната. Писао сам овде и о тим автономашима којима су пуна уста Војводине, и ако неки од њих нису ни били у Банату или Срему. Нека причају они у бачванско име а Банат нека прича у своје.

Како је кренуло, Банат и Срем ће се ни криви ни дужни наћи у независној држави Војводини, због Бачке. Подсетићу вас, Бачка има 58% Срба, зато тамо и има пуно сепаратиста. Волео бих кад би Србија постигла договор са САД да заменимо Бачку за територије на којима су Срби већина у БИХ.
Neka se posle prikljucuju Madjarskoj ako hoce.

Немојте се љутити што сам овако револтиран, читао сам неке небулозе на оном сепаратистичком форуму и згрозио сам се, а срамота је што наша полиција не реагује на те вашисте.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2008, 15:00:08 od banacanin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Mozes li ako mozda imas dati malo jasniju sliku Backe sta se sve pod tim podrazumjeva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Mozes li ako mozda imas dati malo jasniju sliku Backe sta se sve pod tim podrazumjeva?
Војводину треба укинути и формирати нове регије покрајине. Бачкој треба дати посебан статус (као због националног шаренила, то би нам доста помогли Мађари) ако хоће да остану са Србијом. Тиме би се зачепила провојвођанерска уста и напокон би скинули чанколизци папке са Баната и Срема.
Бачвани би престали да се свађају са Србијом, него би се свађали међусобно са Мађарима. У место да опонирају Србију, зажелели би се Србије.
Зашто цела Војводина да буде држава (каже Чанак због етничке измешаности и економије), кад може Бачка.
Нек раде шта хоће, баш ме брига. Могу да се припоје Мађарској, Хрватској ако хоће. Само нека Банат оставе на миру.

Ја бих лично био за то да постану федерална јединица Мађарске или Хрватске (Hrvatska bi za uzvrat mogla da nam da Konavli, izlaz na more), ако већ неће Србију. За узврат нама иду делови БИХ. У Бачкој има око 500000 становника који мрзе Србију, ето им,  а за узврат би добили босанске Србе који воле Србију.

Ко воли Србију а из Бачке је, нека се пресели у Рашку област.
http://i25.tinypic.com/v8es11.gif
« Poslednja izmena: 19. Apr 2008, 15:37:02 od banacanin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Gospodine dupli nalogu, ovo je srpski nacionalisticki forum, a ne deo za separatiste i spamere sa drugih foruma koji se bore za nezavisnost svega i svacega u Srbiji.

[Locked]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.