Na casu matematike uciteljica govori ucenicima: "Deco, u petak pisemo test." Iz zadnje klupe javlja se Perica i komentise: "Uciteljice, ja cu u petak biti umoran od sexa!" "Onda ces ti pisati levom rukom
Dosao jedan dan Perica u skolu i uciteljica kaze, deco danas cemo uciti cvece. Sako ce mi reci po jedan cvijet. Ajde ti Marice, a ova ce Ljubicica, JOJ DIIIIIIVNO kaze uciteljica, a sada ti Jelena ova ce Narcis, JOJ DIIIIIVNOOOO opet ce Uciteljica potom se javi Perica a uciteljica ce ajde Perice kazi, a ovaj kao iz topa ORGAZAM, a uciteljica ce joj Perice pa to nije cvece, a on ce znam da nije, ali je DIIIVVNNNNOOOOOOOO
Pita Uciteljica decu sto je najbrze na svetu. Marko kaze-Raketa uciteljice Uciteljica-dobro raketa je brza, ali ima nesto jos brze Pera-svetlost Uciteljic-dobro, ali ima jos nesto brze Maja-misao Uciteljica-bravo Majo misao je najbrza na svijetu Na to se digne Perica i kaze, nije uciteljice ima jos brze, sinoc sam cuo caleta kad je rekao mami -svrsio sam brze nego sto sam mislio
Mali Ivica pusi cigaretu na hodniku gdje ga spazi njegova uciteljica Ucitelica-Ivice pa ti pusis, a tek ides u drugi razred Ivica-pa sto ja i jebem Uciteljica-sta, sta ti radis Ivica-pa sta, ja se sexam Uciteljica-a koga si sexal Ivica-Pa znate zadnji put kad sam to radil, toliko sam bio pijan da joj nisam ni ime zapamtio
Nagovara Ivica sestru na sex Ivica-Marice ajmo se je...... Marica-ti nisi normalan pa mi smo rod Ivica-Marice ne seri, znas da je to super, i Marica pristane Odose oni u podrum i karaju se, uto naidje otac ranije s posla i pravo u podrum. kad ih vidi zaurla, "sta to radite" Ivica-pa karamo se Otac-uh dobro je, ja mislio da pusite