Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 20:28:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pink teletext ne radi?  (Pročitano 5295 puta)
30. Apr 2011, 23:01:13
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Ne znam dal' je ovo pravi deo foruma za ovo pitanje...ali, da li neko zna šta se dešava sa Pinkom? U zadnjih nekoliko dana nema sata ispod logoa (a i nešto mi se čini da su vratili stari) i ne radi teletext.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Ericsson jeste
nzm
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Wildfire S
Ne znam, ali ono što sam zaključio pre mesec dana nakon nedelju dana gledanja televizije. Takozvani "lider" u domaćim kanalima... televizija Pink...  je apsolutno neprofesionalna televizija. Ne uzimajući u obzir sastav programa.
Oni sa Prve... na prvoj strani teleteksta, lepo i uredno izračunaju kad i dokle im šta traje i lepo ljudi napišu 16:42 ili 16:48 znači ne 16:30, 17:00 i te okrugle brojke već u minut... i vrlo često se desi i da puste tad.
Pink... prvo, ne samo što nije uspeo da ispoštuje svoje "okrugle brojke" već je izbacio u potpunosti vreme i zamenio sa "SADA" i "SLEDI". I barem da je tako ostalo (mada me i to iritira), ne... negde oko 15 puta se desilo da veze nema s tim šta je trenutno na programu i šta bude posle toga sa onim što piše na txt-u da je sada i da sledi.  Smile Pa jeeebote....  Smile
S obzirom da sam ja povremeno opsesivan... skoro do poremećaja... poprilično me takve gluposti iznerviraju što nisu pravilne.  Smile  Smile

Ovaj... ne, ne znam... zašto pinkov teleteks ne radi...     Smile   Smile

Počeo sam na kraju da zaobilazim taj kanal, baš zbog toga... doduše retko kad i gledam tv, sticajem okolnosti bio sam primoran pre mesec dana...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Da li radi teletekst ili ne, ne zavisi direktno od Pinka, osim ako se pink ne hvata sa antene iz etra. U zavisnosti od kablovskog operatera moguce je da iz milion i jednog razloga ne radi teletekst na odredjenom programu. Dal zbog opreme, dal zbog neceg drugog, moguce je da se teletekst komponenta blokira.

Sama tacnost teleteksta je vec druga stvar. Cinjenicno stanje je da skoro nijedna TV kuca u Srbiji ne postuje svoj program u sekundu, zna da se desi i da "omase" za pola sata, ili, ko sto goa rece, da puste neste sasvim trece.

Verovali ili ne, najtacniji teletekst, odnosno programsku semu, ima RTS.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
Nokia krntija
Mene zanima koji će mu kurac teletekst i to još Pinkov? Pa teletekst jedino služi da pratiš rezultate na kladionici dok ti neko drugi od ukućana sedi za kompom, a na Pinku Meridijan odavno nema stranicu  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Iskreno, mene zabole ćošak od desnog lakta što im teletekst ne radi i što su "najgledanija" komercijalna televizija. Nego, majmuni nekad daju dobre filmove, a kad mi novine ili komp nisu pri ruci, teletekst je tu da pomogne.
@Crowz: Dobro, to za teletekst ok, ali zar nije čudno što su u isto vreme "nestali" i teletekst i sat ispod logoa (nemoguće da i on zavisi od milion stvari Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple 3G
Ja predpostavljam da posto ne prenose sport vise niko nije ni isao na Pinkov teletekst pa su jednostavno izbacili i sve ostale nepotrebne stvari. Valjda ono koj ce im kad niko ne gleda  Smile
E sad uvek ima neki "povremeno opsesivan" Goa  Smile ili neko nadam se samo radoznao kao i ti pa pita svasta  Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 10:30:35 od galileo011 »
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 985
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
nije radio sad su ga namestili ne znam stvarno sto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Smart
Пинков телетекст поново ради, тако да ова тема иде под кључ.

Тема је закључана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 20:28:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.