Koja će televizija biti omiljena u Hrvatskoj? TV „Pink“, 45,05% TV „Nova“, 38,34% TV RTL, 16,61%
:P A do rezultata su došli gledajući u staklenu kuglu i slušajući vještice :P Gdje su ostale TV ako svi gledamo ove tri (koje su ukupno 100%) Idiotska anketa ](*,)
Koja će televizija biti omiljena u Hrvatskoj? TV „Pink“, 45,05% TV „Nova“, 38,34% TV RTL, 16,61%
:P A do rezultata su došli gledajući u staklenu kuglu i slušajući vještice :P Gdje su ostale TV ako svi gledamo ove tri (koje su ukupno 100%) Idiotska anketa ](*,)
A ti vjeruješ u statističke metode??? nediraj kristalnu kuglu samo je ona...........................ostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U Zagrebu ima dosta klubova gdje se slusa i narodna muzika...
Eto u Osjeku se odrzava neki mali festival narodnjaka... sve je to za ljude...ja ne shvatam sta ima lose ako netko slusa narodnjake...pa netko voli pank,rok,tehno,house itd... sve je to za ljude a hvala Bogu svi mozemo da odlucimo sto zelimo gledati a sto ne....i slusati takodje!
Evo sada na TV Sljeme ili Z1 upravo uzivo prijenos koncert Halida Beslica iz Ciboninog stadiona....
8. 05. 2008. | 18:53 TV-TRŽIŠTE Vlasnik Pinka jučer je bio u Hrvatskoj Mitrović u Kutini pregovarao o kupnji NeT-a izvor: vecernji.hr
Od prvotno neslužbene informacije da je vlasnik Pink TV-a Željko Mitrović jučer bio u Hrvatskoj i pregovarao o kupnji šest lokalnih televizija (NeT, OTV, RiTV, NiT, Slavonska i Zadarska TV), potvrđeno je tek to da je bio u Kutini.
U srijedu je održan prvi službeni sastanak o mogućem ulasku Pinka u vlasništvo NeT-a. Na sastanku su bili Željko Mitrović s još pet članova delegacije i NeT-ov direktor Zvonimir Kabelka sa suradnicima. Dogovor o preuzimanju većinskog udjela NeT-a zasad nije postignut. Pregovori će se nastaviti, piše u Kabelkinu priopćenju, dok su čelnici ostalih televizija zanijekali pregovore.
No, čuje se i priča da je donedavni predsjednik Vijeća za elektroničke medije Denis Peričić sudjelovao i prije i prekjučer u pregovorima o prodaji NeT-a Mitroviću te mu je za to navodno obećan menadžerski ugovor na Mitrovićevoj televiziji kad se pokrene u Hrvatskoj.
– To su potpune neistine – kaže Peričić, a Kabelka da za tu priču “prvi put čuje”. Mitrovićevu izjavu nismo uspjeli dobiti. Kako neke članove Vijeća ipak muči – jesu li prije dva tjedna (kad su NeT-u produljili koncesiju za idućih 12 godina) prevareni jer im tada nije rečeno da NeT već pregovara o prodaji dijela vlasništva, oni će već na idućoj sjednici zatražiti neka objašnjenja.
jeli može neko dati definiciju "narodnjaka" ? čini mi se kao da neki pričaju o vremenu kad je Miroslav Ilić žario i palio dvoranama
Misiim da ima dosta razlike čak i na grandu i ja sam prilicno razočaran kad neko sa strane govori o Seki i Miletu Kiticu kao da su oni ovde neki vrhunski pojmovi i mislim da ce ljudi biti razočarani kad saznaju da Ceca ili Dragana Mirković nisu na Grandu . Ja sam čuo da bosanski Pink uzima samo grand od beogradskog Pinka dok ostale emisije imaju neku lokalnu verziju , dakle na bosanskom Pinku i sigurno na hrvatskom Pinku neće biti Cece , Dragane i mnogih drugih koji se samo pojavljuju u beogradskom pinku.
Stoga je upitno što će uopšte biti na hrvatskom Pinku osim granda , hoće li raditi samo da bi radio ili će napraviti neku buru i to ćemo videti prvo po tome kakve ima voditeljke i kako se oblače jer bi se tu mogao puno razlikovati od onih na htv i rtl koji su gotovo bez izuzetka ultra konzervativni
Drugo je da Zeljko Mitrović nema potrebe prodavati "narodnjake" jer on nije povezan sa Grandom nego City Records koji imaju Zeljka Joksimovića i druge koji su mnogo popularniji i koji definitivno nisu narodnjaci . Istini za volju ZM je od početka hteo da bude majstor za svaku vrstu pa ga ljudi vezu za svašta, da ne govorim o politici gde su ga povezali sa svakim moguičm, neki ljudi tako nepraštaju uspeh
« Poslednja izmena: 09. Maj 2008, 00:32:40 od air4life »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.