od pre par dana sam poceo da se bakcem dizajnom sajta, i instalacijom foruma sajt. uspesno sam instalirao phpbb3 forum i podesio prevod na srpski jezik i dotle mi je bilo sve jasno. Kreirao sam forum i pod forum ( npr, forum je Gejm igre a pod forum je CS) preko opcije brz pristup >> Rad sa forumom i tu mi se pojavi forum Gejm igre, medjutim kad otvorim drugi brovser da pogledam kako izgleda tamo nigde nema tog kreiranog foruma. Gledao sam podesavanja Broad i sve je stiklirano kako treba. isto tako, i za rodjendane, stiklirana mi je opcija u broad podesavanjima da prikaze kome je danas rodjendn a kad odem u drugi brovser da pogledam preview nema liste rodjendana. u cemu je problem? bio bih vam vecno zahwalan
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
nisam nista vezano za forum stavljao u strukturu sajta, samo cu napraviti hiper vezu izmedju Button (forum) i phpbb. tako da strukturu sajta jos ne gledam nego zelim prvo da podesim phpbb i otvorim oblasti za forum, ali evo mozes pogledati kako to trenutno izgleda ...
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 17:45:23 od SerbianFighter »
Vidi... ovo je osnovni instal, i ako ti on ne radi (mislio sam da si nesto budzio), onda gresis u osnovama... Uzmi help, dobro ga iscitaj pa onda kreni
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!