imam problem sa jednom stranicom rađenom u joomla sistemu.
naime, kada god želim instalirati neku komponentu, plugin, izvršiti neke izmjene u "Global Configuration" - jednostavno me vraća na početnu stranicu, npr. www. mojastranica. com,
hmm cudan problem ... a to se desava samo u tim slucajevima izmene ili uopste ... da li si lepo uploadovao sve? sta si instalirao od pocetka ili se to desva od samog pocetka ...
drugo mogao bi da procitas pravila ima negde kako se postavljaju teme . . .
tema za tvoje pitanje vec postoji . . . ne treba zatrpavati forum . . . hxxp:|| forum. burek. com/howto-instalacija-mambo-joomla-cms-sistema-jedina-tema-za-pitanja-t100775. msg7938762. html#msg7938762
hmm cudan problem . . . a to se desava samo u tim slucajevima izmene ili uopste . . . da li si lepo uploadovao sve? sta si instalirao od pocetka ili se to desva od samog pocetka . . .
koja je verzija joomle u pitanju . . .
Stranica radi bez problema već neku godinu, to mi se jednostavno počelo dešavati bez da sam radio neke izmjene na stranici, instalirao neke komponente i sl. . .
Dakle, kada, recimo, želim instalirati neku komponentu - bez ikakvih upozorenja, grešaka - vraća me na početnu stranicu. . . ako pokušam u Global Configuration promjeniti postavku za Allow User Registration na Disable - vraćame na početnu stranicu. . . jedino što mogu raditit je ubacivati nove sadržaje - tekstove. . .
čak sam preko cpanela na novoj bazi podatka i uz novu verziju joomle na podomeni instalirao test verziju neku da pogledam - problem je isti. . .
problem je isti i na drugoj stranici koju uređujem a hosting provider je isti.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2009, 00:10:36 od m.quantum »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!