Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Петиција против кршења ''косовског суверенитета''  (Pročitano 8076 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Који је то,данас,Србски интерес?

Da ne bankrotiramo. To je trenutni interes, kao i da nam  odnos zaposleni : penzosi ne postane 1:1
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 13:24:03 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Citat
Сад нисам сигуран,али чини ми се да су Руси упали у Грузију,
Каква бре Грузија?Значи овај Американац је напао голобраде руске војнике,који су били у служби спровођења(чувања) мира,да би ми прихватили Еулекс?

Нешто си се гадно погубио.Који Американац?Сакашвили?Што се мене тиче ми и Грузија смо у потпуно истом положају,само са различитим назови савезницима.Ситуација се разликује једино у томе што на Косову није било страних трупа.
Можете да кукате колико хоћете да индиректно признајемо Косово, Руси су то исто урадили(индиректно признали). И опет не видим проблем у томе,све док то не урадимо званично и директно.Косово и онако нећемо вратити и задржати поштујући међународно право,које је ионако мртво слово на папиру.

Citat
Оно што ти не схваташ очигледно је да ће те сви прејахати пре или касније,у политици нема љубави само интереса. Нису ту Руси ни бољи ни гори од осталих.

Пре свега јачање наталитета и привреде.А на би било лоше,да људи коначно крену да поштују српски језик и правопис.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 13:29:22 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat

Da ne bankrotiramo. To je trenutni interes, kao i da nam  odnos zaposleni : penzosi ne postane 1:1
Онда се додај на списак!  Smile
ОК! Онда Косово и Метохија Шиптарима!Али да се зна,ко је то урадио,а не да се говори о завери и Русима који само чекају да нас продају!
Citat
Који Американац?Сакашвили?
Јашто!
Citat
Пре свега јачање наталитета и привреде.
Питање наталитета је решено!Шиптари имају поноса,и једина могућа парада код њих је била парада тзв КЗК(прошле седмице),а ми немамо поноса,али имамо параду!
А привреду,па ту су наша ''четири ослонца''+Либија+Иран+Јужна Америка+Индонезија......... на крају ћемо личити на стоногу(а патике ћемо да јој купујемо код Кинеза)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Da bre, ja stvarno ne kapiram ove koji koriste "srbski" (wtf?!!!) umesto "srpski". Aman, ne sprdajte se Vuku Karadzicu.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Citat
Пре свега јачање наталитета и привреде.
Питање наталитета је решено!Шиптари имају поноса,и једина могућа парада код њих је била парада тзв КЗК(прошле седмице),а ми немамо поноса,али имамо параду!
А привреду,па ту су наша ''четири ослонца''+Либија+Иран+Јужна Америка+Индонезија......... на крају ћемо личити на стоногу(а патике ћемо да јој купујемо код Кинеза)

Није ни ту све тако црно.Шиптари су знатно скресали наталитет,додуше још увек су нешто изнад два детета по жени,али пошто су јако млада нација,и да тај просек битно падне,ефекти ће се видети тек кроз 30ак година.То треба појачати под хитно,али никог у овој земљи то не интересује,да ли због недостатка визије,да ли зато што им једноставно пуца нешто.И далеко да су ту педери главни проблем,они су бре занемарљив сегмент популације.Што се привреде тиче и ту власт кочи,и поред реалних потенцијала,без икакве развојне стратегије осим развоја малопродаје.

Ми смо данас у ситуацији,да и да нам врате Косово,па све и да истерамо и последњег Шиптара у Албанију,за 20 година ће да се врате и неће имати ко да их спречи.Од осамдесетогодишњака будућност не бива,а то је наша тренутна перспектива.

Da bre, ja stvarno ne kapiram ove koji koriste "srbski" (wtf?!!!) umesto "srpski". Aman, ne sprdajte se Vuku Karadzicu.

Ето,нека нова мода.Патриота888 чак каже да је српски,уместо Србски,плод масонске завере против Срба.Туга.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 13:51:37 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Bre, ala ste se raskokodakali. Sve je to pisano sto puta, pa i hiljade puta.
Moja poenta je bila da sve vise srba postaje lojalno drzavi Kosovo.Dakle posle izvesnog vremena ocekuj da ti srbin trazi da priznas. O tome se radi.Ne mogu svi da budu srpske patriote, pa da ne jede, ne pije sve dok Srbija ne bude do Tokija uz pomoc ruskog tenka.
Ljudi moraju negde da stanuju, rade, jedu, piju, oblace decu jednom recju zive.
U pitanju je srpsko-srpski odnos.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Bre, ala ste se raskokodakali. Sve je to pisano sto puta, pa i hiljade puta.
Moja poenta je bila da sve vise srba postaje lojalno drzavi Kosovo.Dakle posle izvesnog vremena ocekuj da ti srbin trazi da priznas. O tome se radi.Ne mogu svi da budu srpske patriote, pa da ne jede, ne pije sve dok Srbija ne bude do Tokija uz pomoc ruskog tenka.
Ljudi moraju negde da stanuju, rade, jedu, piju, oblace decu jednom recju zive.
U pitanju je srpsko-srpski odnos.

Pa da, vecina patriJota ocekuje da DRUGI (nikako on sam) imaju po desetoro dece i da ih hrane i oblace
iz etra, kao i da se hrane sami vazduhom.
A on sam, njegovo velicanstvo patriJota (koji govori iskljucivo srBski) je iznad toga, on je tu da po potrebi
kudi,trazi izdajnike i usmerava - on je klasa upravljaca.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 17:33:18 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

1) Slavoj Žižek, Ljubljana

2) Dr. Marina Gržinić, Ljubljana

nashi veliki Smile prijatelji  iz slovenije ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

Cankarijev dom ko se seca. Strajk u Starom Trgu, a Kucan u Cankarijevom domu kaze: Avnojska Jugoslavija se brani u Starom Trgu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Moja poenta je bila da sve vise srba postaje lojalno drzavi Kosovo.
Шта им предлажеш,у шуму?  Smile

Cankarijev dom ko se seca. Strajk u Starom Trgu, a Kucan u Cankarijevom domu kaze: Avnojska Jugoslavija se brani u Starom Trgu. Smile Smile Smile
Друг Жижек, долази често у Београд,добро му се продају књиге!
Иначе има он и касније нападе Србомржње :''бомбе су касно дошле'' и сл.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.