Evo moje: Znate li kako hleb uvek padne na namazanu stranu? Da? E, a macka se recimo uvek doceka na noge? Pazi sad. Namazano parce hleba, vezes macki za ledja i zavrtis macku. Ona ce vecno tako da se vrti, a ti vidi sad kako ces da iskoristis taj pokretacki mehanizam
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kao prvo, izvinjavam se što odgovaram na staru temu, ali prosto moram da dam svoj komentar o ovome.
U prvi mah kad sam pročitao ideju bio sam oduševljen,ali ubrzo sam našao dve mane tvog izuma, bacivši je u vazduh, mačka će verovatno brzo uginuti, ako ne od gladi onda od vrtoglavice, a i džem će se osušiti i onda početni postulati tvoje teorije više ne važe i složeni sistem mačka-hlebsadžemom staje i pada na zemlju. Žao mi je, ali takva je sudbina svih pronalazača koji su se bavili ovom temom kroz istorjiu.