![]() IN < - perica - >LO << < (16/17) > >> :: Odgovori! |
Autor: siki 45 : |
Kupili Perici bicikl. Napravivši jedan krug, Perica kaže: Mamaaa, vidi! Vozim bez jedne ruke! Posle izvesnog vremena, Perica se opet javi pred kućom: Mama, vidi... bez obe ruke. Malo kasnije: Mamaaa! Vidi ja bez ruku i bez nogu! I na kraju: Mama, vidi! Ja bez zuba! |
Pita učiteljica Pericu: Ko su bili partizani? Oni su nas oslobodili od fašizma, od mrskog okupatora, zbog njih mi danas lepše živimo... Bravo, Perice, a je l' znaš ko su bili četnici? Pa ujka Rade, stric Laza... |
Gledao mali Perica krišom svoju stariju sestru kako se tušira. Vidi on kako se sestra mazi po telu i stenje: Hoću muškarca, hoću muškarca! Drugog dana opet Perica gleda sestru kako se tušira i opet ona: Hoću muškarca, hoću muškarca! Trećeg dana sa njom pod tušem neki momak. Četvrtog dana se Perica tušira, mazi se po telu i viče: Hoću bicikl, hoću bicikl... |
Kaže jednog dana Perica: Mama, ajde da se igramo mame i tate! Zgranuta, majka brže-bolje otrči do najbližeg psihologa. Kada mu je izložila problem, ovaj joj objasni da to nije ništa strašno i da može da se igra sa detetom, ali, naravno, samo do izvesne granice. Kada se vratila kući, Perica je sačeka sa istim zahtevom: Mama, hoću da se igramo mame i tate! Dobro, sine, igraćemo se mame i tate - pristane ona. U redu, mama, idi u spavaću sobu, spremi se i čekaj me. Zbunjena majka seti se lekarevog saveta i odluči da prihvati igru, pa ode u sobu. Skine se i legne u krevet. Posle pet minuta, na vratima se pojavi Perica i vikne: Pa ti samo na jedno misliš! Ajde, oblači se, pa idemo da kupimo detetu bicikl! e ovaj je dobar |
Autor: crazymouse : |
jes |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |
<< Prethodna strana |