Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Perfect disk 6.0  (Pročitano 1761 puta)
11. Nov 2004, 10:27:34
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Dugo sam pokusavao da provalim koji program za defragment je najefikasniji. Na kraju sam cuo za ovaj, probao ga i mislim da je dos ada najbolji. On za razliku od drugih ima algoritam koji prati koliko se cesto koji programi pokrecu i na osnovu toga ih slaze. Ima jos prednosti. U sustini meni se cini da mi komp radi dosta rasterecenije i da se hard dosta manje cuje.

Ako bi neko mogao da mi objasni ove rezultate koje sam dobio, posto ne kapiram sta je ovo MFT?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

pd.jpg
(157.52 KB, 817x536)
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Defragment? Ti si bas zaludan Smiley
Ali objasni mi koji ce ti to k u zivotu?
Ja ga nisam radio vec 7-8 godina. Kad su bili mali diskovi to je imalo smisla, ovako sta mislis koliko mu treba da uradi 240gb podataka? Smiley Najmanje cela noc i to pod uslovom da nista ne radi u pozadini, sto je nemoguce Smiley
Uzmes norton disk doctor i samo proveravas jel sve ok sa hardom.. kad vidis da nije, backup, format pa nanovo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Daj brate link ka programu kad ga već postavi .. Smiley
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ovo je link.

@SF

Inace, moj hdd je 80 gb a ne 300 gb, kao sto je tvoj, a pritom je jos poluprazan, tako da mu za detaljan defragment treba oko 30-tak minuta. A efekti se osete i sa obicnim windows-ovim defragmentom, a sa ovim tek. Ne znam kako i zasto nisi radio defragmentaciju toliko dugo, ali to kao sto znas ubrzava rad, rasterecuje hdd, a samim tim mu i produzava vek trajanja, tako da bi to svakako bilo dobro da se uradi s'vremena na vreme.

Inace, nemam norton vise, presao sam na Kasperski, tako da nemam ni system tools. Valjda je ok i ako se uradi scan disk iz windows-a samo onaj detaljan? Kad smo vec kod toga, kako da vidim rezultate scan-a? Znaci on uradi scan ali posle toga restartuje udje u windows i dalje nista, a ja nemam pojma da li je sve u redu sa diskom ili ne?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Hoce li mi neko objasniti sta mu znaci ovo MFT?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Master File Table.

A to koliko ubrzava je neznatno, posebno ako imas kvalitetan i zdrav hard.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
Citat: SerbianFighter
Master File Table.

A to koliko ubrzava je neznatno, posebno ako imas kvalitetan i zdrav hard.

Nisi upravu. Kao sto BH kaze, ubrzanje je osetno i defrag treba raditi bar jednom mesecno, ako se cesto brisu i upisuju podaci.
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Covek, meni i antivirus scan radi 7-10 sati, sta mislis kako bi tek ovo bilo.
Sasvim je dovoljno voditi racuna o svom kompjuteru, ne instalirati gomilu gluposti koja ti dodje pod ruke pa skidati i redovno proveravati kako je disk.
Defrag mozda jeste ok za ljude koji imaju 30-60 GB, pa se to pusti i zavrsi bez problema, ali neko ko ima vise stotina GB podataka treba da provede mladost cekajuci da se to uradi? Ne hvala.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma ok, nisam ja ni tebe ni nikoga terao da to koristi. Samo sam vas obavestio o programu, posto sam ja licno trazio neki efikasni defragment program, a ovaj je do sada najbolji. Ne znam koliko vleiki hdd imas, ali po nekoj logici, ako meni na 80 gb radi 30-tak minuta, onda ako ti imas 300 gb, trebao bi da radi 4x duze, a to je koliko ja znam 120 minuta. Pored toga sto je veci hdd to bi trebalo brze i da radi, tako da to znaci da bi ti mozda uradio i za krace vreme. Opet pretpostavljam da ti nemas obican hdd, za nas smrtnike, nego imas verovatno neki serial ata ili scsi, a to onda znaci da bi mozda mogao da uradis ovaj proces za isto vko ne i krace vreme nego ja. Defragment je tebi potrebniji nego meni sa malim hdd-om. Meni su podaci ograniceni na 80 gb, tako da i da su najrastrkaniji to je jos nekako i podnosljivo, a zamisli na sta lici to kada se na tvom hdd-u od 300 gb, jedan podatak nalazi na pocetku, a drugi na kraju diska, zamisli kakav je to r'n'r onda za disk dok to obavi? Samim tim rizik od pojave bad sector-a i drugih vrsta ostecenja hdd-a se naravno povecavaju. Jos nesto, ovaj program o kome pricam, ima pored obicnog i smart defragment, sto znaci da on ne sabija prosto podatke, nego analizira prvo sta se sa cime i koliko cesto pokrece, pa onda na osnovu toga vrsi preraspodelu podataka, tako da na kraju ono sto obicno pokreces jedno sa drugim stoji jedno pored drugog i tako se postize najbolji efekat. Ti kako hoces, ali mislim da bi tvoj hdd znao da ceni ako bi mu priustio jedan tretman od strane ovog programa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da je mom hardu pre svega bitno da ima lepu klimu u kucistu, cime malo koji moze da se pohvali.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Ja isto izbegavam defrag .. samo posle sveže instalacije OS'a i pratećih programa ..
Prednost koja je ranije bila znantna sada je umanjena hardverom koji koristite ..

Defrag nakon instalacije .. koristim samo zbog slaganja fajlova u slučaju da HD ode nekim svojim putem .. koji nije ni fat32 ni ntfs .. što sam skoro imao prilike da osetim ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.