Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 11:34:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo je jedan početak  (Pročitano 510 puta)
01. Dec 2008, 23:05:27
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Samo je jedan početak

Od ponedeljka počinjem da učim! Od prvog sam na dijeti! Od sutra menjam ploču! Od početka godine sve ću da promeni! Kada bih se ponovo rodila, promenila bih…!
Koliko ste puta samo izgovorili te rečenice?!

Kao što ne možete ponovo da se rodite, tako ne možete ni da promenite nešto što se već razvilo i što živi! Normalna je potreba čoveka da se menja, da se nadograđuje, da želi promenu. I uvek je lep period pred Novu godinu, jer očekuješ da se sa 1. januarom mnogo toga promeni: da se zaljubiš, da nađeš bolji posao, da se više družiš sa dragim ljudima.

Možda Nova godina zato i postoji da bi nam dala šansu za novi početak ili možda samo šansu da preispitamo šta bismo sve promenili da možemo.

Iako je Nova godina samo iluzija, jer je to samo novi, sledeći dan, ništa drugo, ja se uvek nadam nečem novom, nekom novom početku i uvek kada poželim nešto novo zapitam se zašto je to tako, da li mi nedostaje nešto ili mi samo treba neko osveženje. Odgovorite na pitanje i znaćete šta ne funkcioniše. Ja sam ove godine napravila u svom životu jednu malu iluziji i pre Nove godine, ali sasvim spontano.

Trebala mi je promena i odabrala sam 11.11 kao revolucinarni dan u mom životu. Već dugo razmišljam šta bih to mogla da promenim, a da mi bude lepo, da se primeti, da se osećam bolje: nisam mogla da smršam u jednom danu, ne mogu da se istetoviram jer bi me se roditelji odrekli, a komšije pomislili kako sam sigurno u nekoj bandi, ne mogu da se ofarbam u crno samo u jednom potezu, a da to dobro izgleda…
Odlučih napokon da – ošišam šiške.
I bi svetlost!

S obzirom na to da žene samo sa kosom mogu da se igraju i da samo kosu mogu da promene u sekundi tako je i moja šiškopromena bila pravo osveženje ne samo za mene, već i za moju okolinu! Svi su primetili da sam nešto promenila i pitali me šta mi se to desilo tako značajno u životu i ja sam se osetila zaista kao nova JA, kao da sad mogu da krenem ispočetka.

Tog dana sam sebi odredila nekoliko stvari kojih ću se pridržavati u budućnosti…
Nije trebalo da čekam Novu godinu, mada je sve više priželjkujem…
Svideo mi se osećaj da krećem iz početka.

Iako je sve samo iluzija, ponekad nam je potrebna, jer se osećamo kao da smo nešto gumicom izbrisali i krećemo da pišemo preko toga. Ne moramo čekati Novu godinu da bismo promenili nešto u našim životima. Ta promena neće moći da otkloni stare emocije, ali služi da otkloni negativne.

Mada, kao što je samo jedan početak, tako je i samo jedan kraj!

Izvor: Na dlanu
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081029
mob
Nokia 
Ni manje ni vise nego siske....(((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 11:34:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: jedan etak

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.