Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čuvajte se "gojaznosti normalne težine"  (Pročitano 13275 puta)
Ucesnik diskusija

Ja volim samo sebe... svog predivnog sebe... :D

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
hvala vam svima na savetima... *
IP sačuvana
social share
ѕα∂ кα∂ ѕαм ѕαмσ тνσנ. zвσg ηαѕ ѕє ρяє∂αנє zιмα
ρяσℓנєcє ησѕιмσ ηα ∂ℓαηυ
ι zαтσ кαzєм тι ι zαтσ кαzєѕ мι
∂α ѕмσ тσтαℓησ ∂яυкcιנι σ∂ ∂яυgιн!!!�
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
e ovako...dobila sam tri razlicite grupe saveta.... moram priznati, malo sam zbunjena... ali pokusacu da iskombinujem ono sto mi zvuci najlogicnije...  Smile
u svakom slucaju, hvala vam....
svaka cast... znati toliko... Smile

na forumu "burek" govorimo o dijetama.... kako ironicno.... Smile Smile Smile

Nemoj da nas slusas, odi kod lekara...

Stvar je u tome sto sad ima vise skola i one se medjusobno gloze...

Kod mene je najbolji rezultat dala ta koju sam opisala... ne garantujem da ce i tebi...
Ja nisam mesozder, tako da mi pucanje proteinima vise skodi nego sto prija... Smiley
A nisam ni bilder... ili bilde Smile

Ali... pre svega.. ti si mlada... i treba ti strucna pomoc da bi resila problem da ne bi otisla u pogresnom smeru... Smiley

Stvar je sto se sa tim merenjem masti nista ne dobija... (i zabole me sto ce ovi sto forsiraju da pizde)...
Ja sam prezadovoljna jer sam naletela na zenu koji je prvi put ozbiljno shvatila problem... znaci.. uradila sam krvnu sliku, secer, holesterol, enzime jetre i hormone stitne zlezde... Wink

« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 13:53:06 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja volim samo sebe... svog predivnog sebe... :D

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ma konsultovacu se sa lekarom... to i jeste najbolji nacin... Smile
zao mi je samo sto sam vas sve toliko zamucila (iako mi nije bila namera)...  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
ѕα∂ кα∂ ѕαм ѕαмσ тνσנ. zвσg ηαѕ ѕє ρяє∂αנє zιмα
ρяσℓנєcє ησѕιмσ ηα ∂ℓαηυ
ι zαтσ кαzєм тι ι zαтσ кαzєѕ мι
∂α ѕмσ тσтαℓησ ∂яυкcιנι σ∂ ∂яυgιн!!!�
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Ja sam prezadovoljna jer sam naletela na zenu koji je prvi put ozbiljno shvatila problem... znaci.. uradila sam krvnu sliku, secer, holesterol, enzime jetre i hormone stitne zlezde...

I koliko kg si skinula od kada si nasla tu zenu ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E251
Recimo da je ''pucanje'' proteinima malo proizvoljna konstatacija, jer je vrlo diskutabilno šta se smatra optimalnim unosom proteina. Nutricionisti i neki koji kao preporuku uzimaju RDA smatraju da je to oko pola grama na kilogram telesne težine, što je u stvari minimum koji se troši u apsolutnom mirovanju za potrebe metabolizma. Sa druge strane imamo shvatanje ''više je bolje'' pa neki idu do ekstremnih 500- 600 grama dnevno pri masi od ~150 kilograma. Ja lično najviše poverenja imam u g.Miloša Šarčeva, koji je profesionalni bodi bilder, ali ga odlikuje izuzetno temeljit pristup izučavanju problema ishrane sportista, koji je baziran na laboratorijskim i empirijskim testovima, zbog čega i nosi nadimak The Mind. Njegov savet je da je optimum oko 1-1,5 grama po kilogramu telesne težine.
Što se tiče laboratorijskih testova krvi, ima tu neke logike. Međutim, povišeni holesterol u krvi je vrlo često nasledan, enzimi jetre (AST,ALT) pokazuju opterećenost jetre bez obzira na uzrok, smanjena funkcija štitne žlezde može biti uzrok gojaznosti ali će pre toga neki drugi simptomi doći do izražaja, isto kao i kod povišenog šećera u krvi.
I na kraju, jeste da je malo radikalno, ali recimo da lekarima po domovima zdravlja ne verujem po ovom pitanju, jer većina nema pojma, ili su okvirno upoznati sa tematikom, ali pošto su ''doktori'', smatraju sebe apsolutnim autoritetima i na ovom polju. Naveo sam u nekom od prethodnih postova da je velika razlika da li neko hoće da skine 5 kilograma a ima 15 viška, ili pokušava da izgubi poslednjih 5 kila masnog tkiva, jer je drukčiji pristup i mnogo je veći uticaj individualnih karakteristika svakog od nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ja bih rekla ovako , moguce je i da mrsavi ljudi imaju previse masti. Al prava prhrana koja je bas prava za vas bili vi debeli li ne najbolje je za vas organizam al ne na dan dva nego za stalno nikakve sulude dijete tako samo sebi stetite.Svega pomalo i dosta kretanja ako nema rezultata nakon mjesec u posjet nutricjonisti i onda znate 100%.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ne moze da nema rezultata posle mesec dana .. osim ako se ne pridrzavas i ako si fizicki neaktivan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
ne moze da nema rezultata posle mesec dana .. osim ako se ne pridrzavas i ako si fizicki neaktivan.
Ma moze - nista bas nisam jela ceo dan i nikako da smrsam ,voda mi se lepi zeno draga  Smile

Ovo isto kao kad mene zezaju koliko vremena budem na forumu ,a ja mrtva ladna kazem -Ma danas samo ukljucila da vidim sta se desava ,pola sata , majke mi  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Ja sam imao 10 kila viška, smršao 5 kg i ne mogu dalje, dakle 50% posla urađeno ali dalje neće. Kao da su mi tih 5kg sala "default" pa se ne daju. Rešenje? Na fizičku aktivnost 3 puta nedeljno dodajem još 3 puta pa da vidimo. Ne mogu da lupam glavu o proteinima, ugljenim hidratima, šećerima itd. Imam samo da poguram svoj motor do panja, tj da se trošim 2 puta više sa gotovo istim unosom kalorija. Znam da sam već jednom pre par godina to na isti način i uspeo, a ako ovog puta ne uspem-tek onda ću potražiti stručnu pomoć.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 03:00:10 od markix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.