Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 16:10:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad shvatite da ste krivi za raskid  (Pročitano 745 puta)
16. Dec 2006, 10:32:54
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Kad shvatite da ste krivi za raskid   

Veze, naročito tinejdžerske, veoma retko traju do kraja života; pre ili kasnije dođe do razlaza. Nekada se desi da nakon izvesnog vremena shvatite i priznate sebi da ste vi krivi za neuspeh veze i da ste još uvek zaljubljeni. Tada se postavlja pitanje šta učiniti.

Da ne bude zabune, pod "shvatite da ste krivi za raskid" ne mislimo da poverujete u optužbe sada već bivšeg dečka da nešto nije u redu s vama jer posle dve nedelje veze niste htele da spavate s njim. U vezi niko ne treba da bude prisiljen da radi ono što ne želi. Ipak, može da se desi da priznate sebi da ste često izvoljevali iz čistog hira, da ste zahtevali da uvek sve bude po vašem, da voljenoj osobi niste hteli da pružite nikakvu nežnost, ni obične dodire ni poljupce... Može se desiti da shvatite da se niste poneli korektno, da ste s pravom ostavljeni - i da još uvek volite svog bivšeg dečka ili svoju bivšu devojku. Šta tad?

Ako su i oni vas voleli i trudili se oko vas, postoji šansa da vas i dalje vole, barem ako im niste uradili nešto zaista ružno (nešto u rangu širenja trača po školi da je njegova mama alkoholičarka, recimo). Tada može da bude dobra ideja da skupite hrabrost i priđete im, priznate grešku, obećate da grešku nećete ponoviti i zamoliti ih da vam daju još jednu šansu (ovo pod pretpostavkom da nisu u novoj vezi - ako jesu, tu ne možete ništa, osim da im se izvinite što ste ih povredili).

Hoće li ovo uspeti? Garanciju je nemoguće dati, ali ako vas ta osoba i dalje voli, moglo bi da uspe. U svakom slučaju, vredi pokušati - ako uspe, ponovo ćete biti s osobom koju volite (i tada bi vam bolje bilo da se trudite da ne ponavljate stare greške), a ako ne uspe, makar znate da ste pokušali da popravite stvar i znate šta u sledećoj vezi nipošto ne bi trebalo da radite. Drugim rečima, nemate baš mnogo da izgubite (ako ne uspe, biće to udarac na ego, i to je to, pošto već niste u vezi s voljenom osobom), a možete da dobijete novu šansu da budete srećni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ponekad su raskidi posledica daleko gorih razloga od ovih gore navedenih..i tu izvinjenja ne uradjaju plodom...Ti su raskidi najstrasniji...Oni koji su posledica citavog niza gresaka preko kojih se prelazilo, pa kada dodje vreme da se izvinite,a vi ne znate odakle da krenete...i so je najgore od svega dok srljate iz greske u gresku on/ona cuti..i udaljava se od vas..i izmice vam iz ruku a da vi to i ne shvatate jer ste isuvise optereceni nekim svojim problemima, a opet samouvereni da vas ta neka druga osoba voli, i Boze moj, zar bi ikada moglo doci do raskida..pa vi se volite!!!! Smile Smile Da li se volite Smile ????Vi mozda i dalje volite...ali je taj neko vec davno poceo da odlazi..i tu nikakvo izvinjenje ne pomaze...
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 16:10:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.