IN < - PC Klinika ~ Pravila i preporuke za clanove - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: Filip93 :
PC Klinika ~ Pravila i preporuke za clanove1. Pre otvaranja nove teme i izlaganja problema pogledajte pomocu pretrage da li je vec otvorena slicna tema, u kojoj cete naci resenje.

2. Potrudite se da naslov teme odgovara problemu. Izbegavajte naslove poput: "Hitno", "U pomoc", "Help", "Problem" i slicne.

3. Potrudite se da detaljno opisete svoj problem, navedite od kada se problem pojavljuje, sta se tacno desava, sta ste radili pre nego sto se pojavio, i slicno, posto su to smernice koje u mnogome olaksavaju pronalazak resenja ( kod specificnih problema, pozeljno je da prilozite i Screenshot). Sto detaljnije opisete problem, problem ce lakse i brze biti resen.

4. Ne koristite alate i skripte koje vam je neko preporucio, a vi ne znate ili nista sigurni za sta sluze.

5. Postavljanje logova programa kao sto su Hijackthis, ComboFix, Malwarebytes I slicni, strogo je zabranjeno. Cinite to iskljucivo ako vam neko od moderatora zatrazi. Takodje, analizu logova rade moderatori i clanovi sa posebnom dozvolom1. Svi zainteresovani clanovi koji zele da pomognu pri analizi logova, neka se prijave putem privatne poruke moderatorima PC Klinike.

6. Ukoliko niste dobili odgovor na vase pitanje u nekom pristojnom roku, mozete ponovo aktivirati temu, tako sto cete da napisete da je pitanje aktulno, bez panike i napadanja. Ponovno aktiviranje teme nakon sat ili dva nije prihvatljivo, i takve poruke ce biti obrisane.

7. Niko od moderatora nema obavezu da odgovara na Vase privatne poruke sa problemima. Preporucujemo Vam da kada god imate problem, otvorite novu temu, i sacekate odgovor.


1 Clanovi sa posebnom dozvolom su provereni clanovi, koji se razumeju u tu materiju, i mozete imati puno poverenje u njih. Oni imaju pravo da od clanova traze logove gore navedenih programa, analiziraju ih i preporucuju razlicite skripte i alate. Za sada to su Ivicaspas i Diarno.
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo