Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:54:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pazite kako se predstavljate  (Pročitano 8574 puta)
19. Jan 2007, 10:51:28
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Pazite kako se predstavljate   

U principu, nikada nije nebitno na koji način se predstavite. Kada se o poslovnom svetu radi, način na koji se predstavite može u velikoj meri odrediti na koji način ćete biti tretirani.

Na šta ovde mislimo? Na garderobu? Bitno je i to, naročito ako u vašoj firmi postoje pravila oblačenja. Bitno je i kako držite telo, da li izgledate kao da biste se najradije zavukli u mišju rupu ili se držite kao pouzdan saradnik siguran u svoje sposobnosti. A bitno je i ono najosnovnije - kojim imenom se predstavljate.

Tipično je za decu da prilikom predstavljanja kažu samo svoje ime, ne i prezime. Ukoliko i vi tako postupite, verovatno ćete biti tretirani kao dete - dete koje je dovoljno pametno da može samostalno da "trkne" po sendviče i otkuca tekst, ali nije neko koga bi ozbiljno posmatrali. Zato je dobro da se predstavite imenom i prezimenom i insistirate da vam se obraćaju prezimenom, ne imenom. Izuzetak predstavljaju firme u kojima svi sve zovu imenom - ako biste u takvoj firmi insistirali da vas oslovljavaju prezimenom, delovalo bi kao da se izdvajate i ne biste se uklopili.

Nemojte zaboraviti ni na e-mail adresu. Ako vam je adresa nešto luckasto, npr. lujka@hotmail.com, možete biti sigurni da vas poslovni partneri neće ozbiljno shvatiti. Možda će ih vaša adresa nasmejati, možda ne, ali će smatrati da ste neozbiljni kad takvu adresu dajete poslovnim saradnicima. Zato, ako vam je elektronska adresa nešto šaljivo ili luckasto (ili detinjasto - ni imena iz crtanih filmova, kao Zvončica ili Snebivljiva Aždaja, neće ostaviti baš dobar utisak), otvorite novi nalog koji će vam služiti samo za poslovnu komunikaciju, i neka vaše korisničko ime bude nešto što se lako povezuje sa vama - najbolje je da to budu vaše ime i prezime, mada može i samo ime (uz neki broj ako je neophodno) ili samo prezime.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
istina, istina...  Smile
uostalom, nije lose imati private mail i poslovni mail iz vise razloga... to su ipak dve razlicite 'fioke'
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Uh...

Mnogo ocenjujem ljude, po stisku... Bas, mnogo. (Odlika karaktera)

To mi je presudno, kod upoznavanja.

I, naravno, da li gleda u oci... Ili u pod, sa strane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Naravno, uvek imati adresu sa vasim imenom i prezimenom za takve situacije.
Bila bi glupa situacija da nekom kazem: posaljite mi e-mail na pakiman@...

Sto se tice stiska ruke, mnogo mrzim kad mi neko da mlitavu ruku k'o da je umro...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

Sto se tice stiska ruke, mnogo mrzim kad mi neko da mlitavu ruku k'o da je umro...

TakodjeR!  Onda ga odmah precrtam i kao buduceg prijatelja ili decka- ako je musko u pitanju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
TakodjeR ne volim kad se muskarac prima pa mi steze ruku svom snagom.. kao da 'oce da mi pokaze koliko je jak Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Dobro, i to...

Al` ono rukovanje... K`o slina...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Uf, ja sam imao bas dosta problema prilikom predstavljanja poslovnim partnerima zbog mladolikog izgleda.
Morao sam nekako izdejstvovati vise vremena kako bih kroz razgovor ubedio ljude da nemam 18 nego 25,6,7 godina
...i da nisam neozbiljan kao sto izgledam  Smile

...Najteze mi je palo to sto sam morao da skinem mindjusu sa levog uveta.  Smile

Sto se stiska ruke tice, neprijatan je osecaj kada iz nehata ne uspes kako treba da stegnes nekome ruku...sto moze da oda pogresan utisak ...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Ja sam dzabe izvadio mindjusu, vidi se rupica iz aviona ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Sto se stiska ruke tice, neprijatan je osecaj kada iz nehata ne uspes kako treba da stegnes nekome ruku...sto moze da oda pogresan utisak ... Smile

pa jest' nije ti svaki put ni do rukovanja, a kamoli do onog srdacnog...  Smile

a vec i vrapci znaju da stisak treba da bude topao i cvrst, pa se svaki debil trudi da to i ucini prilikom upoznavanja
sto rece paki, neki i preteraju u tome  Smile

a ja najvise ne volim one sto ti zadrze ruku dok ti nesto pricaju... dodje ti da zamolis da ti vrati ruku  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 18:37:56 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:54:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.