zamolili me sa jednog drugog foruma, avijacija al ima deo za igrice, da im uradim mape terena. Ja ne znam sta je to i moze li neko da mi da neke slike i tehnicke podatke o tome. Njih zanima neki WOW stil sto je meni najmanja muka da uradim taj WOW [el to bese World Of Warcraft?]
Ja cu radove ako je zanimljivo da stavim i ovde.
Hvala vam na milosti i plemenitosti sto ste procitali ovo
zamolili me sa jednog drugog foruma, avijacija al ima deo za igrice, da im uradim mape terena. Ja ne znam sta je to i moze li neko da mi da neke slike i tehnicke podatke o tome. Njih zanima neki WOW stil sto je meni najmanja muka da uradim taj WOW [el to bese World Of Warcraft?]
Ja cu radove ako je zanimljivo da stavim i ovde.
Hvala vam na milosti i plemenitosti sto ste procitali ovo
pa pazi sad ovako ako ja mislim kao i ti i ako sam shvatio sta tebi treba ta podloga za mape e sada za wow zivota mi neznam kako mozes to da nadjes ali za war3 ako su mislili za obican warcraft ona to moze lagano da se nadje preko world editora koji se dobija uz igru
Pa tako nekako. Mada nesto se neckaju... ma ako nece briga me. To bi bila retka prilika da uradim nesto za dz u Fotosopu. Njima se svidelo kako sam ovo naslikao pa je to bio povod price:
Ako nesto bude cu se javim Hvala vam- bas ste zlatni