Opcija 1: Naucis HTML, CSS, PHP, MYSQL i na kraju XML i WML - Info Opcija 2: Installiras SMF i pocnes koristiti njegove wap / wap 2 / imode mogucnosti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sve sto pise u tom postu i u top temama je apsolutno dovoljno. A za to laksi forum... zaista ne znam sta bi hteo vise.. da se sam instalira, odrzava, moderise i skuplja pare ... Imas link za download, imas na forumu napisano korak po korak kako se instalira, imas uputstvo za upotrebu na zvanicnom sajtu. Potrudi se ili se nemoj ni baviti time.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!