useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.5
Nokia N95 8GB
Bivši član Beatlesa Paul McCartney kaže da mrzi slati e-mailove te da mu je puno draže pisati pisma, a priznaje i da se ne zna koristiti bankomatima
Puno mi je draže pisati pisma, ne sviđa mi se izgled e-mailova. To je stvar estetike, izgledaju strašno dosadno i bezveze. Znam da danas svi tako komuniciraju, no meni su ipak puno draža pisma', priznaje 65-godišnji McCartney.
To nije prvi put da je slavni roker priznao da ima problema s korištenjem nov tehnologija u svakodnevnom životu. Nedavno je javno priznao da se ne zna koristiti bankomatima te da se zato oslanja na svoje osoblje koje ga 'opskrbljuje' gotovinom.
'Ne koristim se bankomatima. Grozan sam, toliko malo znam o novim tehnologijama da je to strašno. Kad mi treba novaca, nazovem u svoj ured i oni mi ga donesu', rekao je McCartney.
Također kaže da se ponekad nađe u situaciji kad mora novac posuđivati od svog osobnog pomoćnika jer nema karticu. 'Mog pomoćnika često viđaju kako mi na ulici daje novac, što je, moram priznati, vrlo lijepo od njega', našalio se na svoj račun slavni gitarist Beatlesa.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."