Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Previse Obaveza (pomoc u organizaciji!!!!)  (Pročitano 3653 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
Probaj da se opustiš , i nemoj se brinuti oko toga što nemaš vremena , što se tiče škole snalazi se malo , a što se tiče ostalog može se uklopiti sve , koja si smena pre ili poslepopdne ?...Ovqa smena popodne ume da bude malo zajebana , i onda stvarno ne znam sistem za organizaciju , ali ako si prva smena i ideš u školu pre podne , onda je ja mislim stvar mnogo lakša... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
...spavao sam max 6 sati dnevno, mada najcesce 3-4 sata. O skoli sam brinuo uglavnom vikendom. Mozda probas tako.

Ovo i nije bas za svaku pohvalu... decko se em fizicki umara, em nece imati psihicki odmor nakon toliko malo sna... A i ne bih da ponavljam majke ali vecina verovatno zna iz iskustva (cast izuzecima) sto se skole tice: Redovno citanje (ne mora ucenje) mnogo je bolje za kasnije savladjivanje nego kampanjsko bubanje... (to je sto se tice "skola samo za vikend")

Moj savet, ako ne mozes sve da uklopis, moraces necega da se odreknes (realno)

Napravi listu prioriteta i pocni sa eliminacijama... pa kada ti se "otvori" (ili nadjes nacin za jos neki) slobodan termin, ubaci jos nesto...

Malo je "zeznuto" (u nedostatku bolje reci) da ti mi ovde "programiramo" nacin tvog rada jer to zavisi od individue do individue... i pitanje je kako ce se odraziti licno na tebe... a i svako od nas ce mozda dati prednost necemu sto bi za njega (nas, ostalih clanova) bio prioritet u nasem zivotu... a prioriteti nisi kod svakoga isti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Tinejdzer kome treba vise od 6h sna je ili lenj, ili nije motivisan, ili ima zdravstvene probleme, na zalost takvih je vecina. Duzina sna je najcesce stvar navike, nikako potrebe. Na seminarima, dok sam kao klinac trenirao basket, svi lekari su govorili isto, 6h sna nocu i 15min danju je sasvim dovoljno i za naj aktivnijeg coveka, da bude potpuno odmoran i potpuno zdrav. Sve preko toga je navika. Nisam verovao dok nisam probao da izdrzim 2 nedelje na 6h nocu, posle toga vec dobrih 17 godina nisam nikada imao potrebu da spavam vise od 6 sati dnevno, i nikada nisam ni umoran, ni pospan, niti nekoncentrisan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Tinejdzer kome treba vise od 6h sna je ili lenj, ili nije motivisan, ili ima zdravstvene probleme, na zalost takvih je vecina. Duzina sna je najcesce stvar navike, nikako potrebe. Na seminarima, dok sam kao klinac trenirao basket, svi lekari su govorili isto, 6h sna nocu i 15min danju je sasvim dovoljno i za naj aktivnijeg coveka, da bude potpuno odmoran i potpuno zdrav. Sve preko toga je navika. Nisam verovao dok nisam probao da izdrzim 2 nedelje na 6h nocu, posle toga vec dobrih 17 godina nisam nikada imao potrebu da spavam vise od 6 sati dnevno, i nikada nisam ni umoran, ni pospan, niti nekoncentrisan.

Cuj, ovo je vec stvar individue, i vrlo je isforsirana po nekom mom misljenju... Jednostavno ne mogu da poverujem da si ovako nesto cuo od lekara.... Ali to sto ti mozes da izdrzis toliko, to moze da pokaze samo da ti nezdravo zivis na neki nacin, a ne da je neko drugi lenj, bolestan, nemotivisan i tome slicno...

Uostalom, ne moramo to zvati ni "nezdravim" nacinom zivota, to sam tako naveo jer se podrazumeva da je za san potrebno vise (eto, moj neki lekari tvrdi da je 7,8 sati najoptimalnije, ali se preporucuje i 9 ako se stigne)... ali i te kako to mozemo nazvati tvojim nacinom zivljenja... ti si to prihvatio, potrudio se i naucio da zivis tako...

Jednostavno - navikao si... sto ne znaci ni da je to dobro ni lose (mada ja mislim da je lose s obzirom na informacije kojima ja raspolazem), ali to ne znaci ni da su drugi losi zbog toga sto nece da se povinuju tome... ili sto ne zele da se navikavaju na to ako im nije nuzno...

Citat
Tinejdzer kome treba vise od 6h sna je ili lenj, ili nije motivisan, ili ima zdravstvene probleme, na zalost takvih je vecina.

Tako da... imas pravo da izneses svoje misljenje, ali ne i da vredjas izigravajuci lekara ostalima koji ne zive tvojim zivotom... ovo vredjanje se odnosi na deo u kome ti na ovo gore (1. Lenj 2. Nemotivisan 3. Bolestan) ne dodajes opciju: ili je jednostavno tinejdzer kome je energija daleko vise potrebnija za ucenje, sportske aktivnosti i druge svrhe...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Oce li nekad nesto da se desi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W TF
Probaj da se opustiš , i nemoj se brinuti oko toga što nemaš vremena , što se tiče škole snalazi se malo , a što se tiče ostalog može se uklopiti sve , koja si smena pre ili poslepopdne ?...Ovqa smena popodne ume da bude malo zajebana , i onda stvarno ne znam sistem za organizaciju , ali ako si prva smena i ideš u školu pre podne , onda je ja mislim stvar mnogo lakša... Smile Smile

menjam smene

uspevam polako da se sredim
hvala vam Smile
IP sačuvana
social share
Bezobrazni vic:
-U cemu je razlika od stajanja na vrhu Alpa i
kad ti baba pusi kγρΛÇ?
-Nema razlike, osecaj je odlican ali se ne preporucuje
da pogledas dole...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Uzmi lepo nedelju dana vodi evidenciju za svaki sat tokom dana sta si radio...
Ako vec ne mozes ili neces realno da ocenis sta ti uzima koliko vremena, tu ces imati dokumentovano...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.