Преносећи овај занимљив извештај са трибине одржане у прошли четвртак на Машинцу исказује ce изненађење што је у ово глуво медијско доба неко ко није професионалац и притом блогер, не баш истомишљеног и изузетно ненаклоњеног сајта, показао тежњу за објективношћу,новинарски нерв и елементарну заинтересованост за догађај који је у аутентичном духу дијалога и супростављених ставова окупио стручну јавност и преко 700 људи на једном месту.
Нажалост они којима је то професија по сто двадесет и први пут(колико је трибина на Машинском факултету до сада одржано)и нису о трибини известили ни једном једином речју иако су претходно(као и увек) и факсом и мејлом о трибини обавештени.
У наставку у целини и без измена преносимо овај коментар.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 20:58:45 od Anea »
drugi je na pitanje o higijeni pričešća i kašičici i nepostojanju zaraza rekao da nema zaraza zbog dobre higijene u našim crkvenim objektima i njihovim kuhinjama i toaletima (Uaaaa…);
iz bloga
Citat
Tamiflu nije bogojavljenska vodica, može da bude i štetan za razliku od bogojavljenske vodice.
iz bloga
Citat
Izgleda da je i vakcina protiv Variole vere u Jugoslaviji imala priličan broj teških posledica po ljude.
Ja sam, eto pročitao blog i ostavio moj komentar. Je si li ti pročitao ili onako, ako su "dveri" mora da je super?