Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 12:07:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koje vam boje stoje?  (Pročitano 862 puta)
16. Jul 2007, 10:02:22
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 6s
Koje vam boje stoje?

Postoji podela na četiri tipa ljudi - prolećni, letnji, jesenji i zimski (ima veze s izgledom, a ne s godišnjim dobom kada ste rođeni) - i u skladu s tim tipom, i boje garderobe i šminke koje bi vam stajale. Naravno, ništa od toga nije obaveza ni zakon, ali može da vam bude zanimljivo da otkrijete kojem tipu pripadate i koje bi, prema toj ideji, boje trebalo da vam lepo stoje.

U prolećni tip spadaju osobe s kožom boje kajsije, a kosom plavom ili smeđom sa zlatnim odsjajem. Zbog tih nežnih boja, i ove osobe deluju nežno i krhko, bez obzira na visinu i građu. Lepo im stoje nežne boje (tirkizna, boja mesa, boja kajsije, svetlozelena, zlatnobež...). Pripadate ovom tipu i želite da ofarbate kosu? Nemojte u tamne nijanse - eventualno možete da izvučete tamne pramenove. Tamne i izrazite boje učiniće da izgledate bledo i bolesno; recimo, krembela će na vama uvek izgledati lepše nego čista bela. Što se nakita tiče, onaj biserne, koralne ili tirkizne nijanse naglasiće vaš tip lepote.

Letnji tip: pripadnici i pripadnice ovog tipa mogu dosta međusobno da se razlikuju - neki će imati rozikastobled ten, neki maslinastozelenkast, neki pepeljastoplavu, neki svetlosmeđu kosu, boja kose najčešće ne deluje baš definisano. Ovim osobama dobro stoje srebrna, višnjacrvena, roze, neboplava, kao i sivoplava boja. Narandžasta im stoji loše. Kosa, ako je farbaju, dobro ispadne u kestenjastocrvenoj ili tamnosmeđoj boji. Što se nakita i šminke tiče, jasne boje stajaće im bolje od pastelnih - ali nipošto neonske nijanse.

Osobe jesenjeg tipa najprepoznatljivije su po kosi crvenkastog odsjaja i pegicama. Tople nijanse im predivno stoje - sve nijanse smeđe, narandžaste, zlatne, bakarnocrvena, žuta, može i maslinastozelena, sve to divno izgleda na njima. Kosu ne bi trebalo da posvetljavaju, lepše izgleda bez toga. Podloga za šminku im najčešće nije potrebna, drečave boje im grozno stoje, zlatne nijanse nakita i šminke odgovaraće im mnogo bolje nego srebrne.

Zimski tip: sećate se opisa Snežane iz bajke - tamna kosa, bleda put, crvene usne? Dodajte tome i svetle oči, i to je najčešći izgled zimskog tipa. Ovom tipu, bolje nego bilo kom drugom, stoje jake boje: crvena, ljubičasta, ružičasta, noćnoplava, tamnozelena... Kontrasti im odlično stoje (crno-belo, na primer), od nakita srebrni, crni ili crveni, zlatni nipošto. Posvetljivanje kose bi im loše stajalo, kao i tople, zemljane boje šminke, nakita ili garderobe - od toga bi im koža izgledala žućkasto.

Može se desiti i da pripadate jednom tipu a imate poneku osobinu nekog drugog, ili da ste mešavina dva tipa - tada možete da iskombinujete savete za oba.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
sve mi boje dobro stoje  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 117
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
narandzasta
IP sačuvana
social share
always a gentleman
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***Црвена Звезда***

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2637
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Chocolate BL20
Hmm,mislim da mi tamno plava dobro stoji...
IP sačuvana
social share
Само Слога Србина Спашава

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
a ja spadam zimskom tipu, bleda sam i imam svetlu kosu, a tamnije oci. sta ja da radim?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
a ja spadam zimskom tipu, bleda sam i imam svetlu kosu, a tamnije oci. sta ja da radim?   Smile

Plava kosa - prolecni tip  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
nemam plavu kosu, imam svetlo smedju... dosta je to tamnije od plavog... ali je i dosta svetlije od braon...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Meni se sve boje slazu sa bojom glasa.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
jesenji tip sa primesama letnjeg, u mene  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia the best
obozavam svetlije boje... zelena, zuta, plava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 12:07:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: stoje boje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.