Ova modifikacija glasa se koristi kad nešto hoćeš da naglasiš a ne u celoj pesmi.
ti si ta... aj lav ju... Zar si stvarno morao toliko puta da ponavljaš? Možda i ne bi bilo toliko iritantno, da opet ova modifikacija glasa nije bila toliko pojačana na tom delu.
Sam tekst pesme, prosečan Nemoj ovo da svatiš ko uvredu većina stvari je prosečna.
Sve u svemu konačna ocena... katastrofa. Probaj još jednom pa javi kako ide. Bar ćeš od mene i Sofi da dobiješ iskrenu kritiku.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
pokušaj Elitnih Odreda? dio teksta bi mogao da se iskoristi za neku navijačku pjesmicu. pogledaj u nebo,videćeš sazveždje,aj lav ju,kad si srećna i ja sam srećan,kad ti dobiješ,i ja sam dobio. . ne posvećuj ovo nikom,djelovaćeš previše posvećeno i koristiće te najstrašnije. ima tu dosta da se popravi,nemoj ovako pretjerivati u izlivu emocija . ako ti je ovo nova,koje još imaš? okači,da poslušamo
Ne posvecujem ja nikome pesme,snimam pesme iz zadovoljstva,a za hejtere me boli uvo,iako ih ima vise nego kineza :D kucaj na yt zexymusic,tu su sve moje pesme :)
pokušaj Elitnih Odreda? dio teksta bi mogao da se iskoristi za neku navijačku pjesmicu. pogledaj u nebo,videćeš sazveždje,aj lav ju,kad si srećna i ja sam srećan,kad ti dobiješ,i ja sam dobio. . ne posvećuj ovo nikom,djelovaćeš previše posvećeno i koristiće te najstrašnije. ima tu dosta da se popravi,nemoj ovako pretjerivati u izlivu emocija . ako ti je ovo nova,koje još imaš? okači,da poslušamo
Ne posvecujem ja nikome pesme,snimam pesme iz zadovoljstva,a za hejtere me boli uvo,iako ih ima vise nego kineza :D kucaj na yt zexymusic,tu su sve moje pesme :)
ok,ok,samo ti stvaraj samo...kad sviraš gitaru za društvo,to radiš onako za gušt...ali ako stvaraš pjesme,kačih ih svuda...nemoj da pričaš da te baš boli uvo. jer je logično da želiš da ovo neko sluša i prihvati. ako želiš da se baviš muzikom i živiš od toga,moraćeš da izgradiš neki stav koji nije-e boli me podlaktica što me ne volite
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti